Oliebollen bakken voor de Zonnebloem

Oliebollenmiddag 2017

De inschrijving voor De Week van De Echte Oliebol is van start gegaan. Tijdens deze week, die van 12 tot 17 november zal worden gehouden, kunnen bakkers die aangesloten zijn bij het Echte Bakkersgilde oliebollen beschikbaar stellen voor de lokale Zonnebloemafdeling.

De gasten en vrijwilligers van De Zonnebloem kunnen door dit initiatief genieten van een heerlijke dag. Bovendien worden de oliebollen met de actie vroegtijdig onder de aandacht gebracht, zal er veel lokale goodwill gecreëerd worden en kunnen de deelnemende bakkers op deze manier de oliebollenomzet een positieve impuls geven.

In 2013 werd in Noord- en Midden-Limburg het initiatief genomen voor De Echte Oliebol, een langdurige samenwerking tussen de zonnebloem en enkele echte bakkers. Inmiddels groeit het initiatief verder en worden er ieder jaar in de maand november duizenden oliebollen uitgedeeld aan de achterban van enkele Zonnebloemafdelingen.

Oliebollen-2-300x159 Deadline 1 oktober

Echte Bakkers die de lokale Zonnebloemafdeling willen voorzien van oliebollen tussen 12 en 17 november kunnen zich tot 1 oktober aanmelden via www.deechteoliebol.nl. De week van De Echte Oliebol wordt georganiseerd door Bakkerij Support.

Lees ook
Joost Snijders wint paasbrodencompetitie

Joost Snijders wint paasbrodencompetitie

Joost Snijders, De Echte Bakker met winkels in Stramproy en Thorn, wint dit jaar de landelijke paasbrodencompetitie van het Echte Bakkersgilde. De bakker is er blij mee. "Yes!!!! Wij bakken het beste Paasbrood van Nederland!!!! Supertrots!!!!!" zegt hij.

Van der Steen is Beste Echte Bakker 2019

Van der Steen is Beste Echte Bakker 2019

Van der Steen, De Echte Bakker uit Made mag zich Beste Echte Bakker noemen. De broers Barry en Jeroen van der Steen kregen de Gouden Schieter tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 16 januari van het Echte Bakkersgilde. De broers zijn ontzettend blij met de winst. "Nummer 1 van  Nederland! Zo trots op de prestatie" staat op de Facebookpagina te lezen....

Ook piloten in Jordanië oliebollen door Royal Steensma

Ook piloten in Jordanië oliebollen door Royal Steensma

Niet iedereen kon op nieuwjaarsavond een paar lekkere oliebollen eten, zo ook de piloten van de vliegbasis Leeuwarden niet. De piloten vierden hun Oud & Nieuw in Jordanië vanwege een maandenlange, internationale missie. De medewerkers van de  vliegbasis bakken normaliter altijd oliebollen tijdens de feestdagen in december, en zo wilden ze dat dit...

Broodbakker industrieel omgeving Tiel

Broodbakker industrieel omgeving Tiel

Als broodbakker ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van het brood. Je werkt als ovenist, langmaker, deegdraaier en je bedient de selecte...

Brood bakker Utrecht

Brood bakker Utrecht

In deze zelfstandige functie produceer je in teamverband de mooiste broodproducten. Door de verschillende afzetkanalen wordt er gedurende hele dag door gewerkt.

Brood/ Banket bakker omgeving Deventer

Brood/ Banket bakker omgeving Deventer

De werkzaamheden bestaan uit het produceren van zowel brood- als banketproducten.