NVB, NBOV, FNV en CNV Vakmensen zijn trots op bakkersbedrijven

14 april 2020
Foto: Unsplash

De werkgeversorganisaties NVB en NBOV en de werknemersorganisaties FNV en CNV Vakmensen zijn trots op alle 2.000 werkgevers en 50.000 medewerkers. "Zij zetten werkelijk alles op alles zetten om de bakkersbedrijven in deze uitzonderlijke tijd door de coronacrisis te loodsen om de 17,4 miljoen Nederlanders van brood en banket te voorzien!"

Het allerbelangrijkste is volgens de werkgevers- en werknemersorganisaties om de instructies van het RIVM en de overheid te volgen. "Geef elkaar daarvoor ook de gelegenheid - thuis en op het werk. Werkgevers en medewerkers hebben een gezamenlijk verantwoordelijkheid om de risico’s op eventuele besmetting te verkleinen. Sommige richtlijnen lijken in de dagelijkse praktijk soms lastig uit te voeren, maar daarvoor bedenken werkgevers en medewerkers samen creatieve én verantwoorde oplossingen."

Op de websites van NBOV, NVB, FNV en CNV Vakmensen staat ook veel informatie over het coronavirus, de maatregels en dergelijke.  "De sociale partners denken met u mee. Als dat mogelijk is, komen ze met oplossingen - voor de gehele branche of voor individuele ondernemers en medewerkers. Zo zorgen we er samen voor dat we vooruit kunnen."

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op uw eigen werkgevers- of werknemersorganisatie of mail naar info@sociaalfondsbakkersbedrijf.nl zodat zij u kunnen doorverwijzen.

Altijd op de hoogte blijven?