Nu online: nieuwe editie digitaal Vakblad IJs

Vakblad IJs digitaal_2-2021

De ijsbranche zit in de lift. Bij Vakblad IJs zien we al deze ontwikkelingen en daar dragen we graag aan bij. Daarom verschijnen er dit jaar tussen de papieren edities van het vakblad door extra online edities. Om u als ijsbereider van nog meer informatie en inspiratie te voorzien. De tweede digitale Vakblad IJs staat nu klaar.

Deze edities maken we met onze partners die ook graag bijdragen aan een gezonde, ambitieuze ambachtelijke ijssector. We hopen dan ook dat u dit magazine met veel plezier leest en dat u het doorstuurt naar collega’s als u denkt dat zij er wat aan kunnen hebben. Want dat u de informatie makkelijk kunt delen is één van de mooie voordelen van dit online platform. We zijn dan ook heel benieuwd wat u van dit nieuwe medium vindt. Wilt u ons iets laten weten of heeft u een idee voor een onderwerp? Stuur uw reactie naar info@vakbladijs.nl.

Dossiers
Lees ook
Banketbakker Brokking ontwikkelt nieuw ijsje

Banketbakker Brokking ontwikkelt nieuw ijsje

Banketbakkerij Brokking in Dordrecht is bezig met de ontwikkeling van een nieuw ijsje. De banketbakkerij vraagt Dordtenaren hulp bij het bedenken van de naam.

Bas van Haaren behaalt titel Meesterijsbereider

Bas van Haaren behaalt titel Meesterijsbereider

Het Gilde van Meesterijsbereiders verwelkomt een nieuwe Meester. Bas van Haaren slaagde dinsdag 31 mei voor de SVH Meesterproef en behaalt daarmee de hoogste vakbekwaamheid op het gebied van ijs bereiden.

Cursussen bij het IJscentrum Najaar 2022

Cursussen bij het IJscentrum Najaar 2022

Er staan weer nieuwe cursusdata op de agenda van het IJscentrum. Komend najaar staan onder andere cursus ijsbereider, gespecialiseerd ijsbereider en Meesterlijke taarten op het programma. Daarnaast komen er ook weer verschillende specials aan.