Nu online: nieuwe editie digitaal Vakblad IJs

Vakblad IJs digitaal_2-2021

De ijsbranche zit in de lift. Bij Vakblad IJs zien we al deze ontwikkelingen en daar dragen we graag aan bij. Daarom verschijnen er dit jaar tussen de papieren edities van het vakblad door extra online edities. Om u als ijsbereider van nog meer informatie en inspiratie te voorzien. De tweede digitale Vakblad IJs staat nu klaar.

Deze edities maken we met onze partners die ook graag bijdragen aan een gezonde, ambitieuze ambachtelijke ijssector. We hopen dan ook dat u dit magazine met veel plezier leest en dat u het doorstuurt naar collega’s als u denkt dat zij er wat aan kunnen hebben. Want dat u de informatie makkelijk kunt delen is één van de mooie voordelen van dit online platform. We zijn dan ook heel benieuwd wat u van dit nieuwe medium vindt. Wilt u ons iets laten weten of heeft u een idee voor een onderwerp? Stuur uw reactie naar info@vakbladijs.nl.

Dossiers
Lees ook
Veenhuizen en Vipam helpen banketbakkerij Sier bij uitbreiding met ijs

Veenhuizen en Vipam helpen banketbakkerij Sier bij uitbreiding met ijs

Banketbakkerij J.M. Sier is een familiebedrijf in Volendam, opgericht door Jaap Sier (86) en inmiddels overgenomen door zijn twee zoons, Bert en Jack. Dankzij een geslaagde samenwerking tussen Vipam en de Veenhuizen Groep hebben de bakkers hun assortiment kunnen verrijken met ijstaarten.

Bakkerij Royal komt met het Bossche Bol-ijsje

Bakkerij Royal komt met het Bossche Bol-ijsje

Bakker Jules Lauwerijssen van Bakkerij Royal in 's Hertogenbosch heeft iets nieuws bedacht. Het Bossche Bol-ijsje is een Bossche Bol gevuld met softijs op een hoorntje. "De eerste reacties op straat zijn positief en net als bij de echte bol zit de inhoud over het hele gezicht", vertelt Jules aan Omroep Brabant.

Nieuwe dagcursus IJstaarten bij IJscentrum

Nieuwe dagcursus IJstaarten bij IJscentrum

Bij ijssalons staan steeds vaker ijstaarten in de vriezer. Daarom heeft het IJscentrum een nieuwe dagcursus ontwikkeld. In de special IJstaarten op 26 oktober staat het creëren en perfectioneren van ijstaarten centraal.