Nieuwe website en webshop voor Vipam

7 november 2017

Vipam heeft een nieuwe website en webshop. Na een periode van vernieuwen en optimaliseren ging deze 1 november online. De website en webshop zijn in een nieuw jasje gestoken en voorzien van een fris en eigentijds design vol beleving. Tot 10 december geeft Vipam 5 procent korting in de webshop.

Nieuwe structuur

De webshop heeft een nieuwe opzet gekregen. Er zijn filteropties per merk en de menustructuur is aangepast. Voor bezoekers is het makkelijker om decoraties en grondstoffen te vinden. Per merk is er een mediagalerie met daarin de laatste promoties, instructies of inspirerende beelden. Ook is de receptenservice uitgebreid met nieuwe recepturen, waaronder de producten van de succesvolle eindejaarsdemonstratie.

Vipam levert nog steeds een breed assortiment van exclusieve grondstoffen en decoraties van hoge kwaliteit en geven de service die u gewend bent. Wel heeft Vipam de factuur en leveringsmethode uitgebreid. Zo kunnen klanten hun leveringen via Beko laten verlopen of Vipam een bericht sturen die zij bij de bestelling ontvangen. De inloggevens van klanten hetzelfde gebleven. De nieuwe webshop onthoudt wel de bestelgeschiedenis van klanten, zodat deze altijd hun vertrouwde producten kunnen bestellen.

Kortingsactie

Tot 10 december kunnen bezoekers 5 procent korting krijgen op hun bestelling in de webshop. Klanten moeten hiervoor de volgende kortingscode gebruiken bij het online afrekenen: bakkersinbedrijf. Deze code is alleen online geldig, niet inwisselbaar tegen contanten en geldig tot 10 december 2017.

Vipam staat open voor input van klanten. Klanten kunnen laten weten wat zij van de nieuwe website vinden of suggesties geven voor het assortiment. Zij kunnen hierover mailen naar erik@vipam.nl. De komende tijd blijft Vipam de webshop optimaliseren.

Naast de website, webshop en nieuwsbrief zit Vipam kunt u ons ook volgen via Facebook of Instagram.

   

Altijd op de hoogte blijven?