Nieuwe website Stichting Ambachtelijke Bakkerij

Screenshot nieuwe website SAB

Stichting Ambachtelijke Bakkerij heeft de website vernieuwd. "Het is zover: na maanden keihard werken staat onze vernieuwde website live. Het resultaat mag er zijn en daar zijn we dan ook best trots op!", aldus Stichting Ambachtelijke Bakkerij.

Allereest heeft de website een nieuw design. Daarnaast staat nu bovenaan de homepage de vraag 'waar ben je naar op zoek?'. Daaronder staan verschillende antwoorden zoals Handige promotietools, Tips voor online communicatie of Informatie over jouw product. Door op het juiste antwoord te klikken, krijgt de bakker de juiste informatie. "Zo hopen we jou nóg beter te kunnen helpen bij de online en offline promotie van je bakkerij(winkel)", aldus de stichting. 

Lees ook
Bakkers in de media - week 19

Bakkers in de media - week 19

Zorgen om graan, de liefde voor het bakkersvak en paniek over lokale lekkernij het appelsleetje. Wat verscheen er afgelopen week in de media over bakkersbranche?

Subsidie voor advies bij verduurzaming mkb-ondernemers

Subsidie voor advies bij verduurzaming mkb-ondernemers

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) komt met de Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM) voor mkb-ondernemers die geen wettelijke plicht hebben tot energiebesparing maar er wel mee aan de slag willen. Met deze subsidie kunnen ze een adviseur in huren voor advies en ondersteuning bij de uitvoering van maatregelen.

Bakkers in de media – week 18

Bakkers in de media – week 18

De meesterexamens, tekort aan personeel en kleinere porties en ander deeg vanwege hoge prijzen. Wat kwam er deze week voorbij over de bakkersbranche in andere media?