Nieuwe website Stichting Ambachtelijke Bakkerij

Screenshot nieuwe website SAB

Stichting Ambachtelijke Bakkerij heeft de website vernieuwd. "Het is zover: na maanden keihard werken staat onze vernieuwde website live. Het resultaat mag er zijn en daar zijn we dan ook best trots op!", aldus Stichting Ambachtelijke Bakkerij.

Allereest heeft de website een nieuw design. Daarnaast staat nu bovenaan de homepage de vraag 'waar ben je naar op zoek?'. Daaronder staan verschillende antwoorden zoals Handige promotietools, Tips voor online communicatie of Informatie over jouw product. Door op het juiste antwoord te klikken, krijgt de bakker de juiste informatie. "Zo hopen we jou nóg beter te kunnen helpen bij de online en offline promotie van je bakkerij(winkel)", aldus de stichting. 

Lees ook
'We zijn constant bezig met het verbeteren van onze producten'

'We zijn constant bezig met het verbeteren van onze producten'

Automatisering, duurzaamheid en het vergroten van de efficiency: dat zijn momenteel de belangrijkste thema’s op het gebied van bakkerijmachines. Het zijn ontwikkelingen die al een aantal jaren spelen. Dat geldt voor zowel de ambachtelijke als de industriële bakkerij. Bakkers in bedrijf sprak met drie leveranciers. Vandaag het laatste deel met de EverBake...

Kansen door corona

Kansen door corona

Kansen door corona is een tegendraads boek dat de positieve effecten van de coronacrisis behandelt. Met dit boek brengen Tom Sleeuwaert en Jan Anton Brouwer hulde aan de creativiteit die de coronacrisis aangewakkerd heeft.

'We willen onze machines energiezuiniger maken'

'We willen onze machines energiezuiniger maken'

Automatisering, duurzaamheid en het vergroten van de efficiency: dat zijn momenteel de belangrijkste thema’s op het gebied van bakkerijmachines. Het zijn ontwikkelingen die al een aantal jaren spelen. Dat geldt voor zowel de ambachtelijke als de industriële bakkerij. Bakkers in bedrijf sprak met drie leveranciers. Vandaag het tweede deel met Divardy.