Nieuwe website Dossche Mills

2 april 2021 Redactie Bakkers in bedrijf
Foto: Dossche Mills

Dossche Mills heeft een nieuwe website. De nieuwe website biedt volgens de grondstoffenproducent een duidelijke structuur, het complete assortiment en recepten. De huisstijl is volledig doorgetrokken. Bij de onwikkeling is rekening gehouden met de grote diversiteit aan klanten en prospecten die Dossche Mills kent, zoals verschillende landen, assortimenten en talen.

Artisanale klanten krijgen een duidelijk overzicht van het assortiment. Per product staan de productinformatie, kenmerken en toepassingen weergegeven. Daarnaast staan bij de categorie ‘Mixen met pitten en zaden’ aangepaste beschrijvingen die voldoen aan het nieuwe Warenwetbesluit en staan de toegevoegde zaden en pitten vermeld. Onder het kopje ’Recepten’ staan recepten die zijn samengesteld door Dossche Mills’ baktechnisch adviseurs.

Assortiment

Dossche Mills biedt vele verscheidene artikelen aan industriële brood- en banketbakkerijen evenals aan de voedingsmiddelenindustrie. Van bloem- en meelsoorten tot op maat gemaakte meergranenmixen en van bewerkte kiemen & zemelen tot hitte behandelde bloem & mixen; de veelheid aan mogelijkheden wordt beschreven onder de categorie ‘Sectoren’.

My Dossche Mills

Speciaal voor artisanale klanten heeft Dossche Mills een persoonlijk informatieplatform ontwikkeld. Binnen My Dossche Mills kan de klant eenvoudig contact nemen met zijn accountmanager of baktechnisch adviseur contact. Daarnaast is het mogelijk om favoriete recepten te bewaren en technische fiches te raadplegen en te downloaden.

Zoek en Win

Zodoende de nieuwe website met een knipoog te lanceren heeft Dossche Mills een foto verstopt. Bezoekers van de website kunnen op zoek gaan naar deze foto en maken bij het vinden ervan kans op een mooie prijs.

Altijd op de hoogte blijven?