Nieuwe website Dossche Mills

Nieuwe website Dossche Mills

Foto: Dossche Mills

Dossche Mills heeft een nieuwe website. De nieuwe website biedt volgens de grondstoffenproducent een duidelijke structuur, het complete assortiment en recepten. De huisstijl is volledig doorgetrokken. Bij de onwikkeling is rekening gehouden met de grote diversiteit aan klanten en prospecten die Dossche Mills kent, zoals verschillende landen, assortimenten en talen.

Artisanale klanten krijgen een duidelijk overzicht van het assortiment. Per product staan de productinformatie, kenmerken en toepassingen weergegeven. Daarnaast staan bij de categorie ‘Mixen met pitten en zaden’ aangepaste beschrijvingen die voldoen aan het nieuwe Warenwetbesluit en staan de toegevoegde zaden en pitten vermeld. Onder het kopje ’Recepten’ staan recepten die zijn samengesteld door Dossche Mills’ baktechnisch adviseurs.

Assortiment

Dossche Mills biedt vele verscheidene artikelen aan industriële brood- en banketbakkerijen evenals aan de voedingsmiddelenindustrie. Van bloem- en meelsoorten tot op maat gemaakte meergranenmixen en van bewerkte kiemen & zemelen tot hitte behandelde bloem & mixen; de veelheid aan mogelijkheden wordt beschreven onder de categorie ‘Sectoren’.

My Dossche Mills

Speciaal voor artisanale klanten heeft Dossche Mills een persoonlijk informatieplatform ontwikkeld. Binnen My Dossche Mills kan de klant eenvoudig contact nemen met zijn accountmanager of baktechnisch adviseur contact. Daarnaast is het mogelijk om favoriete recepten te bewaren en technische fiches te raadplegen en te downloaden.

Zoek en Win

Zodoende de nieuwe website met een knipoog te lanceren heeft Dossche Mills een foto verstopt. Bezoekers van de website kunnen op zoek gaan naar deze foto en maken bij het vinden ervan kans op een mooie prijs.

Dossiers
Lees ook
Circulaire economie

Circulaire economie

Mijn verwachting is dat de komende jaren in het teken zullen staan van vergroening en een tekort aan grondstoffen. Dat vergroening niet altijd eenvoudig is, bewijst Elon Musk van Tesla. Zijn auto’s zijn energiezuinig, maar een paar maanden geleden kocht hij voor 1,5 miljard dollar aan bitcoins. Nu heeft hij te kennen gegeven hier weer afstand van te...

Vroeger was niet alles beter

Vroeger was niet alles beter

Toen ik mijn bakkersopleiding volgde, moesten we leren om met mixen te werken. De mix afwegen, zout, gist en water erbij en draaien maar. Op de zak stond meestal wel hoelang je moest mengen en kneden. Bij banket werkten we veel met poedertjes.

Vertrouwen

Vertrouwen

“Voedsel is veiliger dan ooit, maar het wantrouwen van de consument is nog nooit zo groot geweest.” Aldus een van de grondstoffenleveranciers in het artikel over trends. Je ziet dat overal: steeds meer mensen wantrouwen het nieuws van kranten en journaals, velen vertrouwen niet op het coronavaccin. En er is steeds minder ruimte om naar elkaar te luisteren...