Nieuwe website Beko Techniek

16 januari 2017

WIJCHEN - De website van Beko Techniek, www.beko-techniek.nl, is vernieuwd. Niet alleen het uiterlijk, maar zeker ook de functionaliteiten zijn flink op de schop gegaan. De vorige website was ‘op leeftijd’ en kon een update gebruiken. De nieuwe site past in de Beko-huisstijl en heeft een vergelijkbare opbouw als de websites van Beko Coöperatie, Beko Groothandel en Stolp International. De diensten van Beko Techniek worden nog beter gepresenteerd en de website is gebruiksvriendelijker.

Filter voor snel zoeken

Op de homepage staan de laatste nieuwtjes en een aantal acties. Gebruik ‘Filter alle acties’ om actuele aanbiedingen van machines of gereedschap te vinden, of klik op ‘Bekijk alle acties’ om alle machines en gereedschappen te bekijken die Beko Techniek op dat moment in de actie heeft. Bij ‘Bakkerijmachines’ staat onder assortiment het totale aanbod bakkerijmachines. U vindt snel wat u zoekt door de filters te gebruiken en te selecteren op nieuwe, gereviseerde of demo-machines en het type en/of het merk aan te klikken. Bij de machines staan de technische gegevens, en in een aantal gevallen ook filmpjes of documentatie met aanvullende informatie.

Webshop

Informatie over de vijf servicevestigingen van Beko Techniek, servicecontracten en een link naar het serviceportal staan onder ‘Bakkerijservice’. Via de knop ‘Online bestellen’ op de homepage komt u direct in de webshop bakkerijgereedschap. Online bestellen vindt u ook onder de knop ‘Bakkerijgereedschap’, behalve de link naar de webshop zijn daar ook kortingen en aanbiedingen van bakkerijgereedschappen overzichtelijk weergegeven. Nieuws en introducties staan onder ‘Actueel’ en wetenswaardigheden over gerealiseerde projecten zijn uitgebreid beschreven onder ‘Projecten’. (Rechtstreekse) telefoonnummers, mailadressen van het Beko Techniek-team en bedrijfsgegevens vindt u onder ‘Contact’.

Lat hoog

Beko Techniek is volgens eigen zeggen dé bakkerijtechnische totaalpartner in Nederland die zich ontwikkeld heeft tot toonaangevende aanbieder van machines, gereedschap en service. De lat voor de website ligt dus hoog.

 

Altijd op de hoogte blijven?