Bakkerijkopen heeft een nieuwe website. Alles zit in een nieuw jasje en toegankelijkheid is verbeterd volgens beheerder TenBa BV.   

De website bakkerijkopen.nl is speciaal ontworpen om zoekers en aanbieders van bakkersbedrijven met elkaar in contact te brengen, op een, indien gewenst, anonieme manier. Bakkers die overwegen om hun bedrijf te verkopen worden via bakkerijkopen.nl in contact gebracht met potentiële kopers. En andersom werkt het ook. Ook mensen die een bakkersbedrijf willen kopen kunnen op de website terecht. Er staan zowel gemengde bakkersbedrijven, als chocolaterieën, ijsbedrijven en patisserieën op de site.

Iedereen die de website bezoekt, heeft inzicht in diverse advertenties van bakkerij zoekers en -aanbieders. Het inschrijven gaat volgens TenBa eenvoudig. Na acceptatie van de aanmelding, hebben gebruikers de mogelijkheid om meer informatie te lezen over de bakkersbedrijven die worden aangeboden of gezocht. Er kan gereageerd worden op advertenties en zijn er allerhande tips te vinden.

Altijd op de hoogte blijven?