Nieuwe vakbeurs voor foodspecialisten

31 januari 2022

Vakcentrum organiseert op 14 en 15 maart de nieuwe vakbeurs Voorjaars Handelsbeurs Foodspecialiteiten. Deze beurs voor foodspecialisten is vooral gericht op de feestdagen van het voorjaar zoals Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Vaderdag en Moederdag.

Verschillende groothandels en merken organiseren elk voorjaar hun eigen, of in kleinschalige samenwerking, voorjaarsbeurzen. “Prachtige initiatieven waar met name in de “eigen vijver” wordt gevist en ondernemers vaak meerdere dagen meerdere locaties moesten aandoen”, aldus Vakcentrum.

Nieuwe voorjaarsbeurs 

Organisator Vakcentrum komt met een nieuwe beurs centraal in Nederland waar grote merken, kleine merken en groothandels contact kunnen leggen met ondernemers die werken met foodspecialiteiten, zoals een foodspeciaalzaak, horeca of foodservice bedrijven.

Feestdagen

De opzet van de voorjaarsbeurs is vooral gericht op de feestdagen van het voorjaar zoals Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Vaderdag en Moederdag. De voorjaarsbeurs heeft het karakter van een ‘Cash & Carry’-beurs; handel bedrijven en inkopen gericht op die feestdagen.

Voorjaars Handelsbeurs Foodspecialiteiten

De Voorjaars Handelsbeurs Foodspecialiteiten vindt plaats op maandag 14 en dinsdag 15 maart 2022 van 10:00 uur tot 18:00 uur in Expo Houten. De organisatie volgt vanwege de coronapandemie de RIVM-richtlijnen.

 

Altijd op de hoogte blijven?