Nieuwe vakbeurs voor foodspecialisten

Voorjaars Handelsbeurs Foodspecialiteiten

Vakcentrum organiseert op 14 en 15 maart de nieuwe vakbeurs Voorjaars Handelsbeurs Foodspecialiteiten. Deze beurs voor foodspecialisten is vooral gericht op de feestdagen van het voorjaar zoals Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Vaderdag en Moederdag.

Verschillende groothandels en merken organiseren elk voorjaar hun eigen, of in kleinschalige samenwerking, voorjaarsbeurzen. “Prachtige initiatieven waar met name in de “eigen vijver” wordt gevist en ondernemers vaak meerdere dagen meerdere locaties moesten aandoen”, aldus Vakcentrum.

Nieuwe voorjaarsbeurs 

Organisator Vakcentrum komt met een nieuwe beurs centraal in Nederland waar grote merken, kleine merken en groothandels contact kunnen leggen met ondernemers die werken met foodspecialiteiten, zoals een foodspeciaalzaak, horeca of foodservice bedrijven.

Feestdagen

De opzet van de voorjaarsbeurs is vooral gericht op de feestdagen van het voorjaar zoals Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Vaderdag en Moederdag. De voorjaarsbeurs heeft het karakter van een ‘Cash & Carry’-beurs; handel bedrijven en inkopen gericht op die feestdagen.

Voorjaars Handelsbeurs Foodspecialiteiten

De Voorjaars Handelsbeurs Foodspecialiteiten vindt plaats op maandag 14 en dinsdag 15 maart 2022 van 10:00 uur tot 18:00 uur in Expo Houten. De organisatie volgt vanwege de coronapandemie de RIVM-richtlijnen.

 

Dossiers
Lees ook
Bakkersvak & IJs-Vak verplaatst naar maart 2023

Bakkersvak & IJs-Vak verplaatst naar maart 2023

De komende editie van Bakkersvak & IJs-Vak die gepland staat op 16, 17 en 18 oktober 2022 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 5, 6 & 7 maart 2023 op verzoek van de overgrote meerderheid van de ingeschreven exposanten. Dat laat de organisatie weten.

Organisatie Empack 2022 kijkt terug op geslaagde editie

Organisatie Empack 2022 kijkt terug op geslaagde editie

Ruim 250 exposanten presenteerden zich op Empack 2022 aan 5.500 bezoekers in Evenementenhal Gorinchem. De organisator Easyfairs noemt het een geslaagde editie. Netwerken was de hoofdmoot en de kennissessies werden goed bezocht.

Patisserie de Rouw lanceert paaskunstwerk L’Art de Vivre

Patisserie de Rouw lanceert paaskunstwerk L’Art de Vivre

Patisserie de Rouw in Vught voegt ter gelegenheid van pasen een chocoladekunstwerk aan het assortiment toe. Het kunstwerk L’Art de Vivre symboliseert het leven en de kunst van het leven. Het is voorzien van eieren in een zonnebloemgele kleur en staat op een voet van chocolade-eitjes.