Van der Pol introduceert nieuwe smaken koekjesdeeg

WIJK EN AALBURG - Van der Pol, specialist in basisdegen, introduceert dit najaar drie nieuwe smaken koekjesdeeg: gember, American Cookie én Groene thee-Matcha. Het vertrouwde assortiment, met onder andere mozaïek roomboter koekjes en chocolade hazelnoot mix, is al verkrijgbaar in rollen diepgevroren deeg met 3 verschillende soorten in 1 doos. Het volledige assortiment smaken is nu ook verkrijgbaar in 1 soort per doos, voorgesneden en los ingevroren.

Bakbeleving

“Vers gebakken koekjes in de winkeloven zorgt voor de complete bakbeleving, een heerlijke geur en optimale versheid van het product. Koekjes zijn zeer geschikt om te laten proeven, te serveren bij een kop koffie en te verkopen met een prima marge. Van der Pol maakt met haar producten deze bakbeleving eenvoudig en maakt gebruik van pure ingrediënten en 100 procent roomboter”, aldus de leverancier.

gember-300x300 Gember

Een klassiek en populair koekje met gember. Gember wordt al duizenden jaren gebruikt als specerij en geneesmiddel in de Aziatische cultuur, maar is ook in Nederland zeker een gevestigde smaak.

 

american-cookie-300x300 American Cookie

De meest populaire smaak overgewaaid uit Amerika. Pure en witte chocolade stukjes die na het vers bakken zacht blijven in de knapperige buitenkant van het koekje.

 

groene-thee-matcha-300x300 Groene thee- Matcha

Matcha ofwel Groene thee is enorm populair in het Verre Oosten en vindt haar oorsprong in Japan. Ook in Europa groeit de populariteit van Matcha sterk. Een onderscheidend en verassend product.

Lees ook
Onderweg

Onderweg

De traditionele maaltijd wordt zeldzamer. In plaats hiervan gaan meer en meer consumenten op zoek naar een tussendoortje, dat ze snel en gemakkelijk mee kunnen nemen. Pubers en jongvolwassenen snacken het meest: meermalen per dag. Voor bakkers ligt hier een kans door broodsnacks of cakevarianten te ontwikkelen die gemakkelijk zijn mee te nemen. Het...

Zeventigplussers ontwikkelen eigen koekjesmerk

Zeventigplussers ontwikkelen eigen koekjesmerk

Na vijftig jaar werken gingen de bakkers Eef en Maarten niet achter de geraniums zitten. De zeventigplussers ontwikkelden na hun pensionering koekjes met de smaak en kwaliteit van vroeger, genaamd Dutch & Dapper. En met succes, de koekjes liggen inmiddels in de schappen van Albert Heijn. Na hun pensioen kregen de bakkers van hun werkgever bakkerij...

Van Eigen Deeg verpakt duurzaam

Van Eigen Deeg verpakt duurzaam

Van Eigen Deeg introduceert als eerste koekjesmerk een compleet duurzame en milieuvriendelijke verpakking. Samen met Bio4Pack ontwikkelde Van Eigen Deeg deze volledig composteerbare verpakking. Het zakje bestaat uit een buitenkant van Paperwise. Dit papier wordt vervaardigd van landbouwafval. Aan de binnenkant zit een cellulose laag. De etiketten zijn...