Nieuwe release SpecsPlaza

5 januari 2010

Een gebruikersgroep heeft bekeken welke wensen het meest noodzakelijk zijn om SpecsPlaza gebruiksvriendelijker en functioneler te maken.

Er is een nieuwe release van SpecsPlaza beschikbaar. Een gebruikersgroep heeft bekeken welke wensen het meest noodzakelijk zijn om SpecsPlaza gebruiksvriendelijker en functioneler te maken.

Hieronder een beknopt overzicht van de wijzigingen:

* Een aantal invulvelden in SpecsPlaza is voorzien van toelichtingen. Er zijn knoppen met een ?-symbool en invulvelden met een e-symbool.
* Als leverancier kunt u een kopie van een bestaande versie van een specificatie maken, waarbij de gegevens worden meegekopieerd, behalve de ingrediëntendeclaratie.
* De leverancier kan overzichten maken waarbij in beeld wordt gebracht welke (groepen) afnemers hij heeft geautoriseerd voor bepaalde artikelen.
* Het is nu mogelijk om meerdere specificaties tegelijkertijd te reactiveren. Hiervoor is in het scherm "validatie overzicht" een aanvinklijst opgenomen.
* De leverancier kan nu specificaties naar een archief verplaatsen. Dit betekent dat deze specificaties niet meer inzichtelijk zijn in de specificatieoverzichten.
* Het is nu mogelijk om per ingrediënt aan te geven of het een biologisch ingrediënt betreft.
* In het scherm "nieuw ingrediënt toevoegen" of "ingrediënt wijzigen" kan de leverancier van gedroogde of geconcentreerde ingrediënten aangeven wat het gewicht is van het verse product in 100 g gedroogd of geconcentreerd product.
* In het scherm "procesgegevens" kan bij het invulveld RVS uitsluitend gekozen worden voor de opties 304 en 416.
* U kunt aanvullingen of wijzigingen in de lijst met standaardingrediëntbenamingen doorgeven met behulp van het digitale reactieformulier.

Al deze wijzigingen zullen binnenkort ook worden verwerkt in de gebruikershandleidingen.

Meer informatie op BakkerijPlaza.nl


« Terug

Altijd op de hoogte blijven?