Nieuwe najaarsbrochure 2017 Beko Verpakkingen

Najaarsbrochure Beko Verpakkingen

De belangstelling voor ambachtelijke producten is groeiende en de (banket)bakkers spelen hierin een belangrijkere rol. Naast een diversiteit aan lekkere producten, mag de presentatie niet worden vergeten. Het loont om extra aandacht te besteden aan de verpakking, met name tijdens de drukke feestdagen. In de najaarsbrochure van Beko Verpakkingen staan nieuwe en vertrouwde verpakkingen.

Een van de nieuwe verpakkingen is het Scandinavische dessin Beautiful Christmas. Dit gaat terug naar de eenvoud en terug naar de natuur. Hierbij gaat het om natuurlijke elementen zoals de houtnerf en het bladnerf, de veertjes en uiteraard het rendierhoofd.

Geschenkpakketten

Dit najaar komt er steeds meer vraag naar luxere Sint- en Kerstpakketten door consumenten, kleine en grote bedrijven. Beko Verpakkingen heeft hiervoor een assortiment geschenkverpakkingen. Daarnaast is de verpakkingslijn “Chalk” uitgebreid met (speculaas)popdozen en een nieuwe papieren tas voor uw oliebollen, (appel)beignets en andere oudejaarslekkernijen. Nieuw in het assortiment van Beko Verpakkingen zijn de twee collecties voor chocolade met een klassieke Sint en Kerst uitstraling.

Beko adviseert om de feestdagenverpakkingen op tijd te bestellen. Voor meer informatie neemt u contact op met Beko Verpakkingen met het telefoonnummer 088 20 23 210 of kijk op www.beko-verpakkingen.nl.

Lees ook
Stichting Ambachtelijke Bakkerij laat bakkers zelf kiezen

Stichting Ambachtelijke Bakkerij laat bakkers zelf kiezen

Dit najaar publiceert de Stichting Ambachtelijke Bakkerij geen decemberspecial van het magazine Bakwerk, maar laat zij de bakker zijn eigen tijdschrift samenstellen. Dat kan aan de hand van een catalogus met artikelen, gecombineerd met eigen inbreng, zoals een voorwoord, logo’s, bestellijsten of aanbiedingen. Zo krijgt iedere bakker zijn eigen unieke...

Callebaut presenteert inspiratiemagazine voor de feestdagen

Callebaut presenteert inspiratiemagazine voor de feestdagen

Chocolade is en blijft hot, en mag dus niet ontbreken in de bakkerijvitrine. zeker niet nu de feestdagen in zicht zijn. Callebaut komt met een nieuw bakkerij-inspiratiemagazine om je te helpen aan de hoge eisen van (ook jonge) klanten te voldoen. Daarnaast kun je een webinar volgen over de geheimen van de chocoladetaart en -tartelette, eersteklas bestsellers.

Croissant-kroon

Croissant-kroon

Een recept voor de feestdagen van Maurice Damen, culinair adviseur bij Vandemoortele.