Nieuwe najaarsbrochure 2017 Beko Verpakkingen

7 september 2017

De belangstelling voor ambachtelijke producten is groeiende en de (banket)bakkers spelen hierin een belangrijkere rol. Naast een diversiteit aan lekkere producten, mag de presentatie niet worden vergeten. Het loont om extra aandacht te besteden aan de verpakking, met name tijdens de drukke feestdagen. In de najaarsbrochure van Beko Verpakkingen staan nieuwe en vertrouwde verpakkingen.

Een van de nieuwe verpakkingen is het Scandinavische dessin Beautiful Christmas. Dit gaat terug naar de eenvoud en terug naar de natuur. Hierbij gaat het om natuurlijke elementen zoals de houtnerf en het bladnerf, de veertjes en uiteraard het rendierhoofd.

Geschenkpakketten

Dit najaar komt er steeds meer vraag naar luxere Sint- en Kerstpakketten door consumenten, kleine en grote bedrijven. Beko Verpakkingen heeft hiervoor een assortiment geschenkverpakkingen. Daarnaast is de verpakkingslijn “Chalk” uitgebreid met (speculaas)popdozen en een nieuwe papieren tas voor uw oliebollen, (appel)beignets en andere oudejaarslekkernijen. Nieuw in het assortiment van Beko Verpakkingen zijn de twee collecties voor chocolade met een klassieke Sint en Kerst uitstraling.

Beko adviseert om de feestdagenverpakkingen op tijd te bestellen. Voor meer informatie neemt u contact op met Beko Verpakkingen met het telefoonnummer 088 20 23 210 of kijk op www.beko-verpakkingen.nl.

Altijd op de hoogte blijven?