Nieuwe naam voor Chocoladespecialist Rijkenberg

Henk Bijma en Hans Neef zijn sinds 2012 de eigenaren van Chocoladespecialist Rijkenberg. Na meer dan 57 jaar bestaan hebben ze besloten de naam van het Heerhugowaardse bedrijf te veranderen in De Chocoladefabriek.

De chocoladeproducten waren voor de overname in 2012 nog relatief onbekend in de Nederlandse food retail. De naamswijziging komt voort uit het feit dat de eigenaren het belangrijk vinden dat hun klanten weten dat De Chocoladefabriek de chocolade zelf maakt. De toevoeging van ‘fabriek’ benadrukt de producerende kant van het bedrijf. Hans Neef: “Voor food retailers is het mogelijk om elk chocoladeproduct te laten maken. Voor hen zijn wij een ‘one-stop-partner’ op het gebied van ambachtelijke chocoladespecialiteiten”.

 

Meer over
Lees ook
Nieuwe Bravo chocolate K-Evo lijn

Nieuwe Bravo chocolate K-Evo lijn

De Bravo K-Evo lijn voor chocolade, met zijn volledig Made in Italy-technologie, is ontworpen om veelzijdig, eenvoudig en intuïtief in gebruik te zijn en het dagelijkse werk van elke professional te vergemakkelijken. De lijn omvat het twee belangrijke innovaties:

Winnaars Belgium Chocolate Awards 2022 bekend

Winnaars Belgium Chocolate Awards 2022 bekend

De winnaars van de Belgium Chocolate Awards 2022 zijn bekend. Dit jaar bestond de Belgische vakwedstrijd tien jaar. Vanwege dit jubileum gingen studenten en professionals aan de slag met het thema Feest.

Patisserie de Rouw lanceert paaskunstwerk L’Art de Vivre

Patisserie de Rouw lanceert paaskunstwerk L’Art de Vivre

Patisserie de Rouw in Vught voegt ter gelegenheid van pasen een chocoladekunstwerk aan het assortiment toe. Het kunstwerk L’Art de Vivre symboliseert het leven en de kunst van het leven. Het is voorzien van eieren in een zonnebloemgele kleur en staat op een voet van chocolade-eitjes.