Nieuwe locatie Vlaamsch Broodhuys open voor diner

Bakkers in bedrijf_Vlaamsch Broodhuys 1

Het Vlaamsch Broodhuys heeft nieuwe locatie op de Middenweg in Amsterdam. Op 8 september vond de feestelijke opening plaats. Dit is de eerste locatie die ook 's avonds open is voor het diner. Het menu is vernieuwd en biedt een assortiment aan Vlaamsche gerechten waarbij brood uiteraard een grote rol speelt.

De Keuken van Dimitri

Overdag staan op de menukaart ontbijt- en lunchgerechten, en verschillende zoetigheden. Maar bakker Dimitri Roels gelooft dat er vraag is naar meer flexibiliteit: "Diante en ik reizen regelmatig naar trendy wereldsteden zoals Londen of New York om nieuwe inspiratie op te doen. Steeds meer horeca biedt de mogelijkheid om onafhankelijk van het moment te kunnen bestellen waar jij zin in hebt. De Vlaamsche gerechtjes uit de keuken van Dimitri eet je daarom tijdens de lunch, voor de borrel of als volwaardig diner." Om de beleving helemaal af te maken heeft de Vlaamsche bistro ook cocktails aan de kaart toegevoegd.

Bakkers-in-bedrijf_Vlaamsch-Broodhuys-2-300x217 Feestelijke opening

Zaterdag 8 september heet Vlaamsch Broodhuys iedereen van harte welkom tussen 12:00 en 20:00 tijdens de feestelijke openingsdag in het filiaal aan de Middenweg 43 te Amsterdam. De gehele dag zijn de deuren geopend voor publiek om kennis te maken met het reguliere broodassortiment, cocktails en in het bijzonder de gerechtjes van de vernieuwde menukaart. Daarnaast zullen ook bakker Dimitri en bakkersvrouw Diante aanwezig zijn om je meer te vertellen over hun favoriete gerechtjes.

Vlaamsch Broodhuys

Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks koken en bakt ‘brood zoals brood bedoeld is’. Dimitri Roels staat aan het hoofd van deze bakkerij en is de pionier als het gaat om de modern gebakken zuurdesembroden. Afkomstig uit Zeeuws-Vlaanderen kwam hij op jonge leeftijd in contact met het bakkersvak. Later ontwikkelde hij de ambitie om chef-kok te worden en werkte in de keukens van de grote Vlaamse en Franse chefs. Maar zijn passie voor brood won. Nu bijna 22 jaar en 15 eigen Baker’s Cafés later begint Vlaamsch Broodhuys aan een nieuw hoofdstuk waar Dimitri zijn passie voor de keuken goed heeft weten te combineren met zijn passie voor brood.

Lees ook
Vernieuwingen bij Bedrijfsopvolging Bakkerij

Vernieuwingen bij Bedrijfsopvolging Bakkerij

Bedrijfsopvolging Bakkerij heeft in het eerste kwartaal van 2021 een aantal vernieuwingen doorgevoerd. Er is een nieuw logo en de website ikwileenbakkerij.nl met als belangrijkste onderdeel de interessetest is vernieuwd. Het doel van de organisatie is om meer geïnteresseerden in beeld krijgen die op korte of lange termijn een bakkerij gaan overnemen.

Investering van 2 miljoen voor e-commerce platform Local Heroes

Investering van 2 miljoen voor e-commerce platform Local Heroes

Tijdens de Dragons' Den uitzending van 15 april wist ondernemer Maarten Coumans 2 miljoen euro binnen te halen voor zijn e-commerce platform Local Heroes. Met dit platform kunnen consumenten online boodschappen doen bij lokale onderners, zoals de slager, bakker en visspecialist.

‘Resultaat is vakantie’

‘Resultaat is vakantie’

Bijna iedere ondernemer zegt zijn of haar bedrijf op een rustige, gezonde manier te willen laten groeien. Continuïteit speelt hierbij vaak een grote rol. Mijns inziens moet die groei vooral zitten in de winst, en niet alleen in de omzet. Want: bij omzet doe je meer, bij winst verdien je meer! Of, zoals ik wel eens gekscherend tegen mijn klanten zeg,...

Allround Bakker Waddeneilanden seizoen of lange termijn

Allround Bakker Waddeneilanden seizoen of lange termijn

Wat ga je doen?Je zal je bezighouden met de productie van dagverse brood en banketproducten. Zowel groot als kleinbrood wordt in een luxe assortiment aangeboden....

Allround bakker Terschelling

Allround bakker Terschelling

Wat ga je doen?In deze functie zal je allround functie zal je bezig zijn met reguliere bakkerswerkzaamheden op zowel brood als banket gebied. Daarnaast zal je ook...

Broodbakker omgeving Heerhugowaard

Broodbakker omgeving Heerhugowaard

Wat ga je doen?Aangekomen op je werk begin je eerst lekker met een verse koffie daarna ga je aan de bak. Je stelt je productielijn in, je weegt de grondstoffen en...