Nieuwe locatie Dutch Pastry Award

29 maart 2021 Redactie Bakkers in bedrijf
Stefano van Leeuwen, Winnaar Dutch Pastry Award 2020 (foto: Dutch Pastry Team)

De Dutch Pastry Award en de Beste bonbon van Nederland vinden plaats op een andere locatie. De organisatie heeft een nieuw onderkomen gevonden bij de Food Innovation Academy in Vlaardingen. Het event is op 6 april live te volgen.

"Dat er in de huidige situatie waarin wij leven wel eens iets anders gaat dan gepland, is voor het Dutch Pastry Team (DPT)geen verrassing meer" meldt de organisatie. "Waar er in een eerder stadium een datum is gecommuniceerd en deze noodgedwongen is verzet, geldt dit nu ook voor de locatie. Zo is er tot nu toe wel het een en ander gevraagd van het aanpassingsvermogen van het DPT, maar toch ook zeker van alle deelnemers. Stuk voor stuk hebben zij de teleurstelling weggeslikt en zijn zij keihard doorgegaan met het perfectioneren van de producten om misschien wel de beste bonbon van Nederland te maken of uitgeroepen te worden tot de beste patissier van Nederland 2021."

De organisatie ging daarom op zoek naar een nieuwe locatie en vond deze bij de Food Innovation Academy in Vlaardingen. "Zonder aarzelen heeft men hier direct ja op gezegd en de schouders eronder gezet. Op de laatste voorbereidingen na is het team klaar om de allereerste Dutch Pastry Award en Beste Bonbon van Nederland online voor iedereen toegankelijk te maken."

"Het DPT is uiteraard enorm dankbaar voor zoveel hulpvaardigheid en kijkt ernaar uit om op 6 april 2021 een weliswaar aangepaste, maar absoluut gedenkwaardige editie van de belangrijkste wedstrijd op het gebied van patisserie in Nederland neer te zetten. De link voor de livestream is reeds beschikbaar via de social media van het Dutch Pastry Team."

Altijd op de hoogte blijven?