Hoogerwaard nieuwe voorzitter Bakery Nexus

23 januari 2019

Tamara Hoogerwaard is vanaf dit jaar de nieuwe voorzitter van Bakery Nexus. Zij neemt na twee jaar het stokje over van Wouderick van Dam. Bakery Nexus is een onafhankelijke vereniging die bestaat uit jonge en enthousiaste leden die werken in de (inter)nationale bakkerijbranche.

Tamara is werkzaam als onderwijskundige en directeur bij Bakery Institute in Zaandam. Ruim een jaar lidmaatschap bij Bakery Nexus was voldoende om overtuigd te raken dat ze meer voor het netwerk wil betekenen: “Ik heb het afgelopen jaar gezien wat een goede energie er in de club zit en hoeveel je voor elkaar kunt krijgen door samen te werken. We hebben een gemêleerd gezelschap aan leden die op allerlei plekken werken. Die kleinschaligheid zorgt ervoor dat je iedereen snel kent en we heel pragmatisch initiatieven kunnen oppakken zoals de Oliebollen Roadshow. Ik heb ja gezegd tegen de voorzittersrol omdat ik de frisse blik van young professionals als cruciaal zie voor de toekomst van de bakkerijsector. Ik denk dat Bakery Nexus een goed medium is om dat thema nog meer op de kaart te zetten.”

Marco Lenes

Behalve een nieuwe voorzitter is Marco Lenes toegetreden tot het bestuur als algemeen lid. Marco is key-accoutmanager bij Sonneveld Group BV. Ook hij heeft het enthousiasme van Bakery Nexus al wat langer mogen meemaken en besluit nu zijn steentje bij te dragen aan het bestuur: “Bakery Nexus is een inspirerende, gezellige en leergierige groep professionals waarmee we continu initiatieven opzetten om de branche te blijven verrassen. Daarnaast vind ik het binnen Nexus interessant om onze leden in hun persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.”

Nieuwjaarsborrel komende vrijdag

Handen schudden met de gloednieuwe voorzitter of bestuurslid Marco Lenes? Het kan komende vrijdag. Bakery Nexus claimt sinds 2018 de Nieuwjaarsborrel in de sector. “Een jaarlijks terugkerend event waar we proosten op het nieuwe jaar, elkaar ontmoeten, elkaar inspireren en genieten van een mooi programma en lekker eten”, aldus Bakery Nexus. Het Nieuwjaarsevent is komende vrijdag op 25 januari om 15.00 bij NHOW Rotterdam.

Aanmelden voor het Nieuwjaarsevent kan nog via de website van Bakery Nexus.

Altijd op de hoogte blijven?