Nieuwe commercieel manager Beko Groothandel

Beko Groothandel_Jelmer de Ruiter

Jelmer de Ruiter is 1 november begonnen als nieuwe commercieel manager bij Beko Groothandel. Hij volgt Theo van der Maten op, die binnen de groothandel overstapt naar Klant Specifieke Inkoop. 

De Ruiter heeft de nodige ervaring op het gebied van strategisch commercieel management. Voorheen vervulde hij verschillende functies, waaronder verkoopdirecteur, bij horeca groothandel Bidfood. Bij Beko Groothandel is De Ruiter verantwoordelijk voor de verkoop binnen- en buitendienst en geeft hij leiding aan de  afdelingen marketing en productmanagement.

Marquerithe Verheul, coöperatiedirecteur Beko: ‘We zijn blij met de aanstelling van Jelmer de Ruiter. Zijn kennis, commerciële ervaring en daadkracht zullen bijdragen aan de verdere professionalisering van de commerciële afdelingen van Beko Groothandel. Tijdens gesprekken werd al snel duidelijk dat zijn visie past bij het toekomstbeeld van onze organisatie. Ik ben ervan overtuigd dat hij op commercieel gebied en als onderdeel van het managementteam van Beko Groothandel zijn bijdrage uitstekend kan leveren.’

Jelmer de Ruiter: ‘Samen met de medewerkers nieuwe hoogtes bereiken en werken aan de groei van het bedrijf; ik kijk ernaar uit. De rijke historie in combinatie met de aanwezige passie en kennis zorgen ervoor dat Beko Groothandel goed gepositioneerd is voor de toekomst. Er liggen voldoende kansen in de markt en die wil ik graag benutten.’

Lees ook
Welke Friese bakker bakt de lekkerste oranjekoek?

Welke Friese bakker bakt de lekkerste oranjekoek?

Welke bakker bakt de lekkerste oranjekoek van Fryslân? Consumenten mogen deze zomer opnieuw antwoord geven op deze vraag door hun favoriete bakker te nomineren voor de Oranjekoek-verkiezing. De bakkers met de meeste nominaties gaan door naar de keuringsronde op 12 september, waar professionals en consumenten de oranjekoeken beoordelen. Na...

Ireks op iba 2018

Ireks op iba 2018

Bakken is een ambacht met een grote traditie. Passie, vaardigheid, kwaliteitsbewustzijn en een grote inzet zijn net zoals vroeger ook nu belangrijke factoren om echt goed brood en banket te produceren. Wat u met liefde en  plezier onderneemt, geeft u zowel in het verleden, als vandaag en in de toekomst succes. Om succesvol te blijven, is het echter...

Maak onderscheid met grondstoffenkennis

Maak onderscheid met grondstoffenkennis

Het Bakery Institute organiseerde samen met Moulin de Suire een kennissessie bij het Summa college in Eindhoven. De belangrijkste uitkomst: Ambachtelijke bakkers kunnen zich met grondstoffenkennis onderscheiden van andere aanbieders van brood. Moulin de Suire Bij de kennissessie was Olivier Coquelin aanwezig. Coquelin is proefbakker bij Moulin de...

Banketbakker omgeving Veenendaal gezocht

Banketbakker omgeving Veenendaal gezocht

Wij zijn op zoek naar banketbakker. Dit mag een zelfstandig werkende zijn maar ook een schoolverlater die op zoek is naar een leuke baan. Je komt in een team van...

Zelfstandig werkend broodbakker, omgeving Hilversum

Zelfstandig werkend broodbakker, omgeving Hilversum

Je zal in een klein team gaan werken waar je als deegmaker/ broodbakker ingezet gaat worden. Je bent flexibel inzetbaar en wanneer nodig wissel je met collega's...

Zelfstandig werkend banketbakker omgeving Harderwijk

Zelfstandig werkend banketbakker omgeving Harderwijk

Voor onze klant in de omgeving van Harderwijk zijn we per direct op zoek naar (ervaren) zelfstandig werkend banketbakker. Het betreft een fulltime functie, bij goed...