Twee nieuwe CEO's bij Rademakers BV

Rademaker CEO's

Gerard Muermans en Roland Kals zijn sinds 1 januari de nieuwe CEO's bij Radenaker BV. Zij nemen het operationele management van het bedrijf over van Jeroen van Blokland. In de nieuwe managementstructuur krijgen de CEO's ondersteuning van de directieleden. Muermans en Kals zijn ook benoemd als uitvoerende leden van de raad van bestuur van Racu BV.

Met de benoeming van Muermans en Kals staat er een nieuwe generatie aan het roer van het familiebedrijf. Als CEO gaat Muermans zich vooral focussen op externe, commerciële kant van Rademakers. Kals gaat zich vooral bezig houden met de interne organisatie, technische uitdagingen en R&D. Rademakers gelooft dat de CEO's samen de managementstructuur van het bedrijf zullen verbeteren waardoor het bedrijf verder kan groeien en haar leidende positie in de wereld van de industriële bakkerij apparatuur verder kan versterken.

Van Blokland blijft een belangrijke rol spelen in het bedrijf. Hij blijft aan als voorzitter van de raad van bestuur, waarbij hij zich zal concentreren op de ontwikkeling van de business en vastgoed. Volgens het bedrijf speelt Van Blokland een belangrijke rol in de lange termijn strategie.

Lees ook
CEO Makro Nederland vertrekt per 31 december 2021

CEO Makro Nederland vertrekt per 31 december 2021

Paul Peereboom heeft afscheid genomen van zijn functie als CEO bij Makro. Fraser Parker neemt zijn werkzaamheden voorlopig waar, totdat er een nieuwe CEO is gevonden.

Rademaker werkt samen met The Women’s Bakery

Rademaker BV gaat samenwerken met The Women’s Bakery in Rwanda. In deze samenwerking draagt Rademaker kennis over op het gebied van proces- en productverbetering aan de Afrikaanse sociale onderneming. Het uiteindelijke doel is lokale mensen toegang geven tot betaalbare kwaliteitsproducten. The Women’s Bakery The Women’s Bakery leidt vrouwen op en bouwt bakkerijen in Oost-Afrika. Ze verschaffen beroepsopleidingen, waarmee de lokale vrouwen een bakkerij kunnen starten en deze winstgevend kunnen maken. De bakkerijen zijn lokaal opgezet en alle ingrediënten komen uit de regio. De vrouwen bakken voedingsrijk...