Twee nieuwe CEO's bij Rademakers BV

15 januari 2018

Gerard Muermans en Roland Kals zijn sinds 1 januari de nieuwe CEO's bij Radenaker BV. Zij nemen het operationele management van het bedrijf over van Jeroen van Blokland. In de nieuwe managementstructuur krijgen de CEO's ondersteuning van de directieleden. Muermans en Kals zijn ook benoemd als uitvoerende leden van de raad van bestuur van Racu BV.

Met de benoeming van Muermans en Kals staat er een nieuwe generatie aan het roer van het familiebedrijf. Als CEO gaat Muermans zich vooral focussen op externe, commerciële kant van Rademakers. Kals gaat zich vooral bezig houden met de interne organisatie, technische uitdagingen en R&D. Rademakers gelooft dat de CEO's samen de managementstructuur van het bedrijf zullen verbeteren waardoor het bedrijf verder kan groeien en haar leidende positie in de wereld van de industriële bakkerij apparatuur verder kan versterken.

Van Blokland blijft een belangrijke rol spelen in het bedrijf. Hij blijft aan als voorzitter van de raad van bestuur, waarbij hij zich zal concentreren op de ontwikkeling van de business en vastgoed. Volgens het bedrijf speelt Van Blokland een belangrijke rol in de lange termijn strategie.

Altijd op de hoogte blijven?