IJs

Nieuw magazine: Vakblad IJs digitaal

18 maart 2021 Redactie Vakblad IJs

Vakblad IJs digitaal_1-2021

De ijsbranche zit in de lift. Zelfs in deze moeilijke tijden openen nieuwe ijssalons, zitten opleidingen vol en zetten mooie initiatieven zoals de Stichting Nederlandse IJsbereidingssector (NL IJs) door. De Vereniging Ambachtelijk IJscentrum timmert weer nadrukkelijker aan de weg en commerciële partners staan klaar om de branche verder te helpen. Bij Vakblad IJs zien we al deze ontwikkelingen en daar dragen we graag aan bij.

Daarom verschijnen er vanaf dit jaar tussen de papieren edities van het vakblad extra online edities. Om u als ijsbereider van nog meer informatie en inspiratie te voorzien. Deze edities maken we met onze partners die ook graag bijdragen aan een gezonde, ambitieuze ambachtelijke ijssector.

De eerste editie van Vakblad IJs digitaal staat vol met artikelen over de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Welke vitrines en machines zijn ‘in’, maakt softijs echt een opmars en hoe zit het met het groeiend aantal boerderijen die eigen ijs maken? Verder laten we zien hoe ijsbereiders verschillende Nestlé-merken in hun ambachtelijk ijs kunnen verwerken, geven we een recept voor ambachtelijk softijs en één voor ijs met EQu in plaats van suiker. Tot slot: bekijk vooral ook de filmpjes – onder meer over de IJssalon van het Jaar – in dit nieuwe digitale magazine.

We hopen dan ook dat u dit magazine met veel plezier leest en dat u het doorstuurt naar collega’s als u denkt dat zij er wat aan kunnen hebben. Want dat u de informatie makkelijk kunt delen is één van de mooie voordelen van een online platform. We zijn dan ook heel benieuwd wat u van dit nieuwe medium vindt. Wilt u ons iets laten weten of heeft u een idee voor een onderwerp? 

Naar Vakblad IJs! Digitaal

Dit artikel verscheen eerder op: Vakblad IJS!

Altijd op de hoogte blijven?