Nieuw koekjesboek

KortrijkDanny Capon van de gastronomische school Ter Groene Poorte heeft een nieuw koekjesboek uitgebracht. In het boek met als titel 'Niet zomaar … koekjes!' bundelt hij zijn kennis om door te geven aan toekomstige patissiers.

Koekjesspecialist

Dit is zijn vierde boek en net als in zijn vorige boeken gaat de auteur dieper in op het fenomeen ‘koekjes’. Hij heeft er zijn specialiteit van gemaakt. In Vlaanderen is hij dé koekjesspecialist.

Recepten

Niet zomaar … koekjes! bevat 101 zoete en hartige recepten die toegankelijk zijn voor iedereen. De auteur biedt meer dan 100 verschillende recepten aan van volkorenboterharten tot studentenkusjes, van kruidenkoekjes tot luxedesserts, van gezond tot de zoete verleiding. .

Bestellen

Het boek is verkrijgbaar bij Uitgeverij Lannoo (ISBN 9789401436908), telt 240 pagina's en kost 24,99 euro.

 
Lees ook
‘s Werelds beste patissier Roger van Damme is herboren

‘s Werelds beste patissier Roger van Damme is herboren

Roger van Damme werd in 2017 tot ‘Beste patissier van de wereld’ uitgeroepen. Alhoewel al zijn professionele dromen uitkwamen, zit de Nederlander die vooral in België actief is, nog vol ambities. Hij is als herboren uit de coronapandemie gekomen. “Ik wil iets achter laten voor mijn kinderen”. Daarnaast signaleert hij een grote vernieuwingsdrang onder...

De Bakatlas

De Bakatlas

Overal ter wereld wordt gebakken en landen hebben allemaal hun eigen specialiteiten. In het nieuwe boek ‘De Bakatlas’ zijn meer dan 150 recepten verzameld van over de hele wereld. Van de Oostenrijkse Apfelstrudel tot de Portugese pastéis de nata en van de Indonesische pandancake tot aan de Amerikaanse devil’s foodcake.

Chocolate Academy geeft webinar Paasinspiratie met Jurgen Koens en Christa Muyldermans

Chocolate Academy geeft webinar Paasinspiratie met Jurgen Koens en Christa Muyldermans

Op 18 januari is de gratis webinar Paasinspiratie van Chocolate Academy bij te wonen. Tijdens de webinar geven Chocolate Ambassador Jurgen Koens en Chocolate Academy chef Christa Muyldermans inspiratie voor de Paasdagen, met een variatie van patisserie en chocoladecreaties.