Nieuw koekjesboek

KortrijkDanny Capon van de gastronomische school Ter Groene Poorte heeft een nieuw koekjesboek uitgebracht. In het boek met als titel 'Niet zomaar … koekjes!' bundelt hij zijn kennis om door te geven aan toekomstige patissiers.

Koekjesspecialist

Dit is zijn vierde boek en net als in zijn vorige boeken gaat de auteur dieper in op het fenomeen ‘koekjes’. Hij heeft er zijn specialiteit van gemaakt. In Vlaanderen is hij dé koekjesspecialist.

Recepten

Niet zomaar … koekjes! bevat 101 zoete en hartige recepten die toegankelijk zijn voor iedereen. De auteur biedt meer dan 100 verschillende recepten aan van volkorenboterharten tot studentenkusjes, van kruidenkoekjes tot luxedesserts, van gezond tot de zoete verleiding. .

Bestellen

Het boek is verkrijgbaar bij Uitgeverij Lannoo (ISBN 9789401436908), telt 240 pagina's en kost 24,99 euro.

 
Lees ook
Recept: Tropical Summer

Recept: Tropical Summer

Dit product heb ik ontworpen voor het internationaal online-event ‘Masters of Pastry’ van onze sponsor Zeelandia. Mijn onderwerp was texturen. Graag deel ik dit recept, enigszins aangepast, met jullie.

‘Je moet doen wat je écht leuk vindt’

‘Je moet doen wat je écht leuk vindt’

Twee opleidingen tegelijk volgen én in de bakkerij werken: Niels de Rouw (20) doet er alles aan zodat hij samen met zus Lisa de familiezaak kan overnemen. Tot die tijd kijkt de nieuwbakken beste jonge patissier van Nederland de kunst af van de experts.

Alles over ijsbereiding in -12°C Gelato

Alles over ijsbereiding in -12°C Gelato

Binnenkort verschijnt er een nieuw boek over ijsbereiden, -12°C Gelato van Bas van Haaren en Nils Hendrikse. Het boek biedt een schat aan informatie voor de professionele ijsbereider, met techniek, recepten en de mooiste desserts.