Nieuw kantoor voor Compad Software

Compad nieuw kantoor_persbericht

Foto: Compad Software

Compad Software breidt uit. Vanwege de groei en uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten werd vorig jaar zomer een nieuw kantoorpand in Hengelo aangekocht. Na een intensieve verbouwing is het bedrijf nu over naar de nieuwe locatie waar voor de software ontwikkelaars, helpdeskmedewerkers en grafische vormgevers ruime moderne en lichte werkplekken zijn gecreëerd.

Compad Bakkerij

Bakkers kennen Compad software van Compad Bakkerij, een computerprogramma voor iedere brood- en banketbakker. Met Compad Bakkerij is het mogelijk om bestellingen die binnenkomen via de webshop of kassa met enkele muisklikken te totaliseren tot productielijsten, baklijsten, snijlijsten, verdeelstaten, leverbonnen en dergelijke. Ook kunnen vaste afnemers via een online bestelportaal snel en eenvoudig hun eigen bestellingen ingeven, bijvoorbeeld aan de hand van een vaste bestellijst. Het is ook mogelijk om te werken met periodieke bestellijsten voor bijvoorbeeld de paasdagen of andere gelegenheden.

De software stelt facturen op en mailt deze naar de afnemer, waarbij rekening wordt gehouden met prijsafspraken, kortingsregelingen en factuurfrequenties. Bakkers kunnen zelf bepalen welke factuurfrequentie ze hanteren per afnemer. Daarnaast ondersteunt Compad koppelingen met diverse boekhoudpakketten zoals oa Exact Online, Twinfield, King en Accountview en is te koppelen met diverse kassasystemen zoals de Digi en Vectron.

Compad Reclamestudio

In 2013 breidde Compad Software de activiteiten uit met grafische vormgevers en online specialisten. Want een webshop moet niet alleen goed werken maar ook de bezoeker verleiden. Kitty Weerdenburg, één van de grafisch vormgevers bij Compad: “Veel bakkers hoeven wij niet te overtuigen dat een webshop tegenwoordig belangrijk is, alleen veel bakkers hebben zelf weinig tijd om hun webshop goed te onderhouden. En daar helpen wij bij. Wij combineren een feilloos werkende webshop met oogstrelend design. Daarnaast toveren wij de webshop van de bakker meerdere keren per jaar om, naar het seizoen. Op deze manier zetten wij de online winkel meerdere malen per jaar in de schijnwerpers.”

Niet alleen op online, maar ook steeds vaker weten de bakkers en ook andere ondernemers de grafische vormgevers van Compad te vinden. Daarom heeft het bedrijf deze activiteit ondergebracht in Compad Reclamestudio.

Nieuw kantoor

Compad is niet alleen actief in de bakkersbranche, maar ook daar buiten. De roots liggen al meer dan 25 jaar in de bakkersbranche en in Twente. Specifieke kenmerken van Compad zijn vooral de Twentse nuchterheid, keihard werken en altijd klaar staan voor de klant en het hoge serviceniveau. “Het is daarom dat wij de bakkers ook zo goed begrijpen. Wij snappen als geen ander dat zij het druk hebben en dat wij hen kunnen helpen en dat doen wij ook graag”, aldus Kitty. Zij is acht jaar geleden bij Compad begonnen als grafisch vormgever en nu heeft zij de dagelijkse leiding over Compad Reclamestudio en de helpdesk van Compad Software. “Het mooie in het nieuwe pand is dat wij alles ook fysiek onder één dak hebben, zowel de software ontwikkelaars als de grafische vormgevers. En dat alles coronaproef! De komende maand wordt ons team weer uitgebreid met vier nieuwe mensen. Het is nu wel fijn dat we daar nu weer de ruimte voor hebben.” 

 

Dossiers
Lees ook
NBC: Broodconsumptie 2021 opnieuw gedaald

NBC: Broodconsumptie 2021 opnieuw gedaald

Het totale broodvolume in Nederland is in 2021 met -4,2% gedaald naar een totaal van 783.388.000 kg. In 2020 was dit nog 817.617.000 kg. Zo laten de nieuwste GfK-cijfers van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) zien.

Nieuwe indeling en automatisering voor Bakkerij De Lekkerbek: "Bakken is leuker dan verbouwen"

Nieuwe indeling en automatisering voor Bakkerij De Lekkerbek: "Bakken is leuker dan verbouwen"

Van 250 naar ruim 2000 vierkante meter. Bakkerij De Lekkerbek in Gronsveld van Ruud en René Mingels is dankzij de nieuwbouw acht keer zo groot geworden. Van idee tot realisatie duurde het hele proces drie jaar. Vooral in de voorbereiding moesten de broers de nodige hobbels nemen.

Houd uw modellen actueel

Houd uw modellen actueel

Algemene voorwaarden, een opdrachtbevestiging of overeenkomst. Controleer regelmatig of de gebruikte modellen nog actueel zijn.