Nieuw kantoor voor Compad Software

Compad nieuw kantoor_persbericht

Foto: Compad Software

Compad Software breidt uit. Vanwege de groei en uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten werd vorig jaar zomer een nieuw kantoorpand in Hengelo aangekocht. Na een intensieve verbouwing is het bedrijf nu over naar de nieuwe locatie waar voor de software ontwikkelaars, helpdeskmedewerkers en grafische vormgevers ruime moderne en lichte werkplekken zijn gecreëerd.

Compad Bakkerij

Bakkers kennen Compad software van Compad Bakkerij, een computerprogramma voor iedere brood- en banketbakker. Met Compad Bakkerij is het mogelijk om bestellingen die binnenkomen via de webshop of kassa met enkele muisklikken te totaliseren tot productielijsten, baklijsten, snijlijsten, verdeelstaten, leverbonnen en dergelijke. Ook kunnen vaste afnemers via een online bestelportaal snel en eenvoudig hun eigen bestellingen ingeven, bijvoorbeeld aan de hand van een vaste bestellijst. Het is ook mogelijk om te werken met periodieke bestellijsten voor bijvoorbeeld de paasdagen of andere gelegenheden.

De software stelt facturen op en mailt deze naar de afnemer, waarbij rekening wordt gehouden met prijsafspraken, kortingsregelingen en factuurfrequenties. Bakkers kunnen zelf bepalen welke factuurfrequentie ze hanteren per afnemer. Daarnaast ondersteunt Compad koppelingen met diverse boekhoudpakketten zoals oa Exact Online, Twinfield, King en Accountview en is te koppelen met diverse kassasystemen zoals de Digi en Vectron.

Compad Reclamestudio

In 2013 breidde Compad Software de activiteiten uit met grafische vormgevers en online specialisten. Want een webshop moet niet alleen goed werken maar ook de bezoeker verleiden. Kitty Weerdenburg, één van de grafisch vormgevers bij Compad: “Veel bakkers hoeven wij niet te overtuigen dat een webshop tegenwoordig belangrijk is, alleen veel bakkers hebben zelf weinig tijd om hun webshop goed te onderhouden. En daar helpen wij bij. Wij combineren een feilloos werkende webshop met oogstrelend design. Daarnaast toveren wij de webshop van de bakker meerdere keren per jaar om, naar het seizoen. Op deze manier zetten wij de online winkel meerdere malen per jaar in de schijnwerpers.”

Niet alleen op online, maar ook steeds vaker weten de bakkers en ook andere ondernemers de grafische vormgevers van Compad te vinden. Daarom heeft het bedrijf deze activiteit ondergebracht in Compad Reclamestudio.

Nieuw kantoor

Compad is niet alleen actief in de bakkersbranche, maar ook daar buiten. De roots liggen al meer dan 25 jaar in de bakkersbranche en in Twente. Specifieke kenmerken van Compad zijn vooral de Twentse nuchterheid, keihard werken en altijd klaar staan voor de klant en het hoge serviceniveau. “Het is daarom dat wij de bakkers ook zo goed begrijpen. Wij snappen als geen ander dat zij het druk hebben en dat wij hen kunnen helpen en dat doen wij ook graag”, aldus Kitty. Zij is acht jaar geleden bij Compad begonnen als grafisch vormgever en nu heeft zij de dagelijkse leiding over Compad Reclamestudio en de helpdesk van Compad Software. “Het mooie in het nieuwe pand is dat wij alles ook fysiek onder één dak hebben, zowel de software ontwikkelaars als de grafische vormgevers. En dat alles coronaproef! De komende maand wordt ons team weer uitgebreid met vier nieuwe mensen. Het is nu wel fijn dat we daar nu weer de ruimte voor hebben.” 

 

Dossiers
Lees ook
Gewijzigd arbeidsrecht

Gewijzigd arbeidsrecht

De Wet transparante en voorspelbare arbeidsovereen-komsten werd op 19 april aangenomen door de Tweede Kamer. Per 1 augustus 2022 moet de wet gaan zorgen voor betere arbeidsvoorwaarden van werknemers.

Nieuwe wet excessief lenen

Nieuwe wet excessief lenen

Op 24 maart 2022 stuurde staatssecretaris Van Rij een wetsvoorstel, waarmee excessief lenen van de eigen vennootschap(pen) wordt aangepakt, naar de Tweede Kamer.

Bakker Piet houdt vast aan transparantie

Bakker Piet houdt vast aan transparantie

Een gloednieuwe bakkerij met lunchroom en vergaderfaciliteiten. Ronny en Esther van der Horst van Bakker Piet verhuisden van een kleine bakkerij in het dorp naar een nieuwe plek aan de rand van Elspeet. Bij de nieuwbouw gold als stelregel dat alles transparant moest zijn.