Nieuw: Debic Slagroom met 8% suiker

Debic Slagroom FrieslandCampina

Minder suiker, meer smaak?

Debic is trots op de Nederlandse banketcultuur waar heerlijke producten gemaakt worden, waarin veel slagroom wordt verwerkt. Dat is niet zo gek in een land met volop koeien in de wei! Opvallend is dat Nederlandse banketbakkers in tegenstelling tot hun Europese collega’s vaak gezoete slagroom gebruiken: de Nederlandse consument is namelijk een echte zoetekauw. Echter vraagt de Nederlandse consument steeds vaker ook naar producten met minder toegevoegde suikers. Als bakker wil je graag kunnen voldoen aan de wensen van je klanten en variatie kunnen bieden: voor ieder wat wils.

Daarom introduceert Debic: Slagroom met 8% suiker. Deze slagroom heeft een suikerreductie van 4,5% ten opzichte van onze huidige slagroom met 12,5% suiker. En dat proef je! Een heerlijk zoete roomsmaak, maar met meer aandacht voor de natuurlijke smaak van zuivel en voor jouw overige ingrediënten natuurlijk. Oftewel: minder suiker, meer smaak. Suiker zorgt er namelijk niet alleen voor dat je gebak zoet wordt. Het maskeert ook andere smaken. Met het gebruik van Debic Slagroom met 8% suiker smaakt een hazelnootschuimtaart weer echt naar hazelnoten. De smaak van banaan wordt in een bananensoes niet overstemd door de zoetheid van de slagroom. Dat betekent: puur genieten.

Probeer het zelf of kijk voor recept inspiratie en meer product informatie op debic.nl.

Lees ook
Plantaardige vervanger van slagroom

Plantaardige vervanger van slagroom

Vegan is een trend. En daar ligt voor bakkers en patissiers een uitdaging. Ingrediënten als slagroom en eieren lijken onmisbaar. Toch komen er steeds meer producten op de markt die bakkers op weg helpen bij het vegan bakken. Een voorbeeld is Vegantop van Debic.

Debic introduceert vegan slagroomalternatief: Debic Vegantop

Debic introduceert vegan slagroomalternatief: Debic Vegantop

Debic, het zuivelmerk voor de foodservicespecialist van FrieslandCampina, breidt in januari 2022 haar aanbod uit met een gloednieuw product: Debic Vegantop, een volwaardig vegan alternatief voor de klassieke slagroom in de bakkerij, bij de chocolatier en de ijsbereider. De vertrouwde smaak en kwaliteit van Debic wordt daardoor ook beschikbaar voor veganisten.

1-2-3 Patisserie: De kortste weg naar eigentijds gebak met Debic en Bakeplus

1-2-3 Patisserie: De kortste weg naar eigentijds gebak met Debic en Bakeplus

Eigentijdse patisserie is gebak met een moderne uitstraling, meer texturen en meer smaak. De vraag ernaar wordt steeds groter. Daarom helpt Debic je, samen met Bakeplus, graag een selectie trendy patisserie te ontwikkelen. Met behulp van ons 1-2-3 patisserieconcept kun je eenvoudig aan de slag met het uitbreiden van je bestaande assortiment.

Altijd op de hoogte blijven?

 

Abonneer
 

of

Meld je aan voor de nieuwsbrief