NeoCacao wordt op sociale media aangekondigd als hét boek over chocolade. De Franse versie verscheen al eerder en onlangs kwam de Engelstalige variant uit.

Dit boek, geschreven door Wielfried Hauwel (chocolate master, pastry chef en directeur van de Moscow Chocolate Academy) en Berry Farah (auteur van boeken over patisserie; zijn eerdere boek, La pâtisserie du XXIe siècle: les nouvelles bases, werd genomineerd als het op één na beste professionele boek bij de World Gourmand Cookbooks Award 2019), neemt de lezer mee naar het hart van de wereld van ganache. Via onder meer afbeeldingen van ganache onder de microscoop laten de schrijvers de structuur van ganache zien, zodat lezers beter begrijpen wat er in de ganache gebeurt.

Angelo Musa, ‘Meilleur Ouvrier de France’ en wereldkampioen patisserie in 2003, zegt over NeoCacao: “Een onmisbaar boek dat de theorieën en methoden van morgen presenteert. Een zeer intensief werk dat barrières doorbreekt en onze ambities voedt. Een volledige investering voor ons vak.”

http://www.neocacao.technology/

NeoCacao van Wielfried Hauwel en Berry Farah is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Titel: NeoCacao | ISBN: 9782981849106

Altijd op de hoogte blijven?