Nedflex en Bake for Life Sponsorloop brengt €20.000 op

25 juni 2019

De jaarlijkse Bake for Life Sponsorloop vond afgelopen zaterdagavond 22 juni in De Goorn plaats. Dit jaar organiseerde Nedflex deze sponsorloop. De actie bracht €20.000 op voor Bake for Life. Met het zonnige weer en ruim 70 enthousiaste deelnemers en vrijwilligers was het een slaagde avond. 

De avond begon met een stevige maaltijd zodat de deelnemers een goede bodem hadden voor de 17km lange wandeltocht door de Noord-Hollandse polder. Een van de jongere deelnemers, Jac, speelde speciaal voor de sponsorloop een eigen liedje op zijn gitaar. Om 18.00 uur gaf Heel Holland Bakt-deelneemster Maroeska Metz het startsein en ging iedereen van start.

Onderweg waren er meerdere stops waar de wandelaars een stempel konden halen, hun waterflesjes konden bijvullen, wat konden eten en een foto maken bij het fotoframe. De eerste wandelaar was binnen 3 uur binnen. Bij binnenkomst werden de deelnemers opgewacht door live muziek van een band. Ook werd er een taart van Maroeska Metz verloot

Aan het eind van de avond werd het eindbedrag bekend gemaakt. Nedflex rondde het opgehaalde bedrag af naar €20.000. Dit geld gaat naar de Bake for Life bakkerijen in Afrika, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden opgeleid tot bakkers. 

Altijd op de hoogte blijven?