NBOV start 1,5-meter-herfstactie

13 oktober 2020

Een van de belangrijkste basismaatregelen in de strijd tegen het coronavirus is de 1,5 meter afstand. Ook bakkers moeten ervoor zorgen dat ze deze regel handhaven in hun onderneming. NBOV wil haar leden hierbij helpen en start de 1,5-meter-herfstactie.

De NBOV vindt het belangrijk dat bakkers de regels duidelijk blijven communiceren naar de medewerkers en de klanten die de winkel(s) bezoeken. De 1,5-meter-herfstactie helpt NBOV-leden hierbij. Ieder lid ontvangt een pakket. Hierin zitten vloerstickers die op een ludieke manier de 1,5 meter afstand aanduiden. Ook zit er een handige ‘ambachtelijke’ paraplu in , zodat klanten die buiten moeten wachten niet verregenen in deze ‘wisselend bewolkte’ herfst.

Deze week krijgen een aantal leden bezoek vanuit Gouda om – uiteraard op 1,5 meter – het pakket persoonlijk te bezorgen. “Deze actie laat zien dat de NBOV voor haar leden klaarstaat.” aldus voorzitter Arend Kisteman. “Ondanks de lastige situatie waarin we nu als ondernemers zitten, blijven we ook vooruit kijken. We zijn geen vereniging die wacht tot een lid belt. We zijn dagelijks proactief bezig voor en door onze leden. En dat willen we op deze manier duidelijker laten zien en dat gaan we in de toekomst vaker doen!”

Altijd op de hoogte blijven?