NBOV organiseert woensdag 27 maart de Startersdag bij Bakkerij Tietema in Swifterbant. Het thema van deze Startersdag is 'Samen werken aan onderscheid'. Op het programma staan een rondleiding door de bakkerij en twee workshops.

De dag begint met een rondleiding door Bakkerij Tietema. Michiel Tietema heeft vergevorderde plannen om de bakkerij van zijn ouders over te nemen. Afgelopen januari won deze onderneming de lokale ‘Detaillist van het Jaar’-prijs. De jury loofde de passie, het vakmanschap en de innovatie en maatschappelijke betrokkenheid waarmee het bedrijf zich onderscheidt. 

Samen Sterk

Vervolgens verplaatst het gezelschap zich naar Eetcafé A. de Huijskamer voor de eerste workshop Samen Sterk. Trainer Carolijn Selten van de Nationale Bakkerij Academie gaat met je op zoek naar de mogelijkheden om de bakkerij en de winkel Samen Sterk te maken. Door optimaal samen te werken zet je stappen op het gebied van concurrentievoordeel en onderscheid.

Creëren van onderscheidend vermogen

Na de lunch gaat de dag verder met de tweede workshop Creëren van onderscheidend vermogen. Om je te onderscheiden van de concurrent moet je weten wat de algemene ontwikkelingen in de markt zijn, hoe de lokale marktsituatie eruit ziet, wat je sterke en zwakke punten zijn. Bedrijfsadviseur Alex Deuzeman neemt deze onderwerpen op een praktische en actieve wijze door met de deelnemers. 

Het programma van de Startersdag duurt van 9.30-16.00. Deelname kost 35 euro en is voor leden van de NBOV gratis. Belangstellenden kunnen zich aanmelden op de website. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op met Jacqueline Loef

Altijd op de hoogte blijven?