NBOV organiseert de Startersdag

NBOV-logo 2018

NBOV organiseert woensdag 27 maart de Startersdag bij Bakkerij Tietema in Swifterbant. Het thema van deze Startersdag is 'Samen werken aan onderscheid'. Op het programma staan een rondleiding door de bakkerij en twee workshops.

De dag begint met een rondleiding door Bakkerij Tietema. Michiel Tietema heeft vergevorderde plannen om de bakkerij van zijn ouders over te nemen. Afgelopen januari won deze onderneming de lokale ‘Detaillist van het Jaar’-prijs. De jury loofde de passie, het vakmanschap en de innovatie en maatschappelijke betrokkenheid waarmee het bedrijf zich onderscheidt. 

Samen Sterk

Vervolgens verplaatst het gezelschap zich naar Eetcafé A. de Huijskamer voor de eerste workshop Samen Sterk. Trainer Carolijn Selten van de Nationale Bakkerij Academie gaat met je op zoek naar de mogelijkheden om de bakkerij en de winkel Samen Sterk te maken. Door optimaal samen te werken zet je stappen op het gebied van concurrentievoordeel en onderscheid.

Creëren van onderscheidend vermogen

Na de lunch gaat de dag verder met de tweede workshop Creëren van onderscheidend vermogen. Om je te onderscheiden van de concurrent moet je weten wat de algemene ontwikkelingen in de markt zijn, hoe de lokale marktsituatie eruit ziet, wat je sterke en zwakke punten zijn. Bedrijfsadviseur Alex Deuzeman neemt deze onderwerpen op een praktische en actieve wijze door met de deelnemers. 

Het programma van de Startersdag duurt van 9.30-16.00. Deelname kost 35 euro en is voor leden van de NBOV gratis. Belangstellenden kunnen zich aanmelden op de website. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op met Jacqueline Loef

Lees ook
Ambachtelijke bakkers pleiten voor noodoplossing energielasten: bevries acuut de facturen

Ambachtelijke bakkers pleiten voor noodoplossing energielasten: bevries acuut de facturen

De Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemersvereniging (NBOV) pleit voor een noodoplossing om de energielasten van de ambachtelijke bakker direct te verlagen. Al sinds eind augustus luiden ambachtelijke bakkers de noodklok: de energielasten zijn niet meer te betalen. Inmiddels heeft de regering – na Prinsjesdag - aangegeven met een oplossing te...

Administratie vakantiedagen niet altijd even helder

Administratie vakantiedagen niet altijd even helder

Als een medewerker op vakantie gaat, boekt u de uren af waar hij of zij recht op heeft. Het lijkt eenvoudig, maar toch zijn er veel regels waarmee u als werkgever rekening moet houden.

Minister-president Rutte en minister Adriaansens met ambachtelijke bakker in gesprek over energieprijzen

Minister-president Rutte en minister Adriaansens met ambachtelijke bakker in gesprek over energieprijzen

Minister-president Mark Rutte en minister Micky Adriaansens van Economische Zaken en Klimaat hebben op woensdag 14 september de ambachtelijke bakker Lekker Brood in Den Haag bezocht naar aanleiding van de oplopende energieprijzen.