NBOV lanceert platform BakkersLeague

5 november 2015

GOUDA - BakkersLeague is het vernieuwde online platform dat in het teken staat van de vakwedstrijden binnen de bakkerijbranche. Het platform geeft informatie over de wedstrijden en de wijze waarom men hiervoor kan aanmelden. De ontwikkeling is mede mogelijk gemaakt door het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf en is uitgevoerd door de NBOV.

Platform

“BakkersLeague brengt de vakwedstrijden voor jeugd en senioren samen”, stelt de NBOV. “Het platform laat zien hoe de wedstrijden zich tot elkaar verhouden.” Stichting Jeugdvakwedstrijden, Verenigd Gouden Gard, BakkersVakWedstrijden, BoulangerieTeam, Nederlands Pattisserie Team en de Meesters zijn aangesloten bij BakkersLeague. “De aangesloten partijen organiseren zelfstandig hun wedstrijden, waarbij het platform ondersteuning geeft waar nodig is”, aldus de NBOV.

Promotiemateriaal

Ook zal het platform binnenkort de mogelijkheid bieden om promotiemateriaal te downloaden, zowel voor scholen als werkgevers. Daarnaast worden verschillende social media kanalen ingezet om showstukken, producten en actiemomenten te delen.  “Zo wordt duidelijk wat het ambacht te bieden heeft”, aldus de NBOV.

Altijd op de hoogte blijven?