NBC organiseert online talkshow over de toekomst

Blik op de Toekomst NBC

Het Nederlands Bakkerij Centrum organiseert op 27 januari de online bijeenkomst ‘Blik op de Toekomst’. 

In deze bijeenkomst presenteert de NBC highlights uit het Trendrapport Bakkerijsector 2022, dat op dezelfde datum gepubliceerd wordt. Daarnaast wordt behandeld wat de trends betekenen voor de toekomst van de bakkerijsector.

In een live online talkshow bespreekt dagvoorzitter Ivo van Dijkhuizen twee thema’s die ook in het rapport aan bod komen: Mensen en Producten. Via de chat kunnen deelnemers meedoen aan polls, meediscussiëren en vragen stellen.

De bijeenkomst is van 13.00 tot 16.00 uur. Aanmelden is gratis en kan via de website. Deelnemers ontvangen later meer informatie over het programma.

Lees ook
Hoe heter je bakt, hoe beter?

Hoe heter je bakt, hoe beter?

Productveiligheid hangt nauw samen met de temperatuur waarop je producten bereidt en bewaart. Hoe meer hitte je een product geeft, des te minder bacteriën overleven, maar hitte geeft ook bruinkleuring waarbij acrylamide gevormd wordt en dat is een schadelijke stof.

Hoe richt je zelfbediening in de winkel goed in?

Hoe richt je zelfbediening in de winkel goed in?

Het liefst laat u klanten uw lekkernijen van dichtbij zien en ruiken. Zelf je producten mogen pakken uit mooi uitgestalde manden zorgt ook voor een leuke klantbeleving, maar denk bij de inrichting en de organisatie aan een paar dingen. De Hygiënecode vereist dat u bakkerijproducten verpakt of afschermt of er voldoende toezicht op houdt. Daarnaast, en...

NBC: broodprijs stijgt maximaal 5 tot 10 procent

NBC: broodprijs stijgt maximaal 5 tot 10 procent

Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) laat richting de consumentenmarkt weten dat er vooralsnog geen sprake is van grote stijgingen in de broodprijs. Vanwege de oorlog in Oekraïne was de verwachting dat de broodprijs zou verdubbelen. Uit cijfers van het NBC blijkt dat de stijging maximaal 5 tot 10 procent is, in vergelijking met dezelfde periode vorig...