NBC beantwoordt broodnodige vragen op Bakkersvak

Bakkersvak NBC

Het Nederlands Bakkerij Centrum is op 4 en 5 maart aanwezig met een stand op Bakkersvak. Bezoekers kunnen kennis maken met het brede palet aan kennis en diensten dat NBC voert om de bakker te versterken. Bakkers kunnen live hun eigen producten laten keuren door de Keurmeesters van NBC. Bezoekers zijn welkom op stand E134.

Alle bakkers sterker maken

Met een nieuwe visie en nieuw elan is NBC aan 2018 begonnen met haar doel om alle bakkers sterker te maken. De aanwezigheid op Bakkersvak past daar uitstekend in. De live productkeuringen door de keurmeesters van NBC zijn een onderdeel van de deelname aan de vakbeurs voor de ambachtelijke bakker. Bakkers kunnen hiervoor hun eigen bakkerijproducten meenemen. Alle bakkerijproducten zijn welkom met uitzondering van nat gebak zoals slagroom of bavaroise.

Zes aanbiedingen op de plank

NBC kan de bakker versterken op het gebied van Proces, Product, Productinformatie, Voedselveiligheid, Gezondheid en Marketing. Om kennis te maken met deze thema’s, kan de bezoeker van Bakkersvak kiezen uit maar liefst zes beursaanbiedingen. De medewerkers van NBC geven hier op de stand graag uitleg bij.

Lees ook
Nieuwe weg

Nieuwe weg

Na een lange loopbaan van maar liefst 31 jaar is onze directeur Cor Havermans op 1 maart met pensioen gegaan. Daarmee is niet alleen een aimabele collega vertrokken, maar ook een ‘vraagbaak’ binnen onze organisatie. Want zoveel kennis en ervaring is niet in één keer te vervangen. Een column als deze is er in principe niet voor bestemd mensen publiekelijk...

‘Help medewerkers hygiënisch te werken’

‘Help medewerkers hygiënisch te werken’

Goede hygiëne hanteren moet volgens de wet, maar ik zie het ook als een essentiële dienst en verantwoordelijkheid richting mijn klanten. Ik zie nog te vaak dat mijn medewerkers dit niet zo ervaren. Hoe zorg ik dat zij deze verantwoordelijkheid ook voelen en ernaar handelen?

Onderzoek fipronil: geen prioriteit voedselveiligheid

Onderzoek fipronil: geen prioriteit voedselveiligheid

De eiersector, de NVWA en de ministeries van VWS en LNV gaven onvoldoende voorrang aan voedselveiligheid. Dat blijkt uit het rapport van de Commissie onderzoek fipronil in eieren dat Winnie Sorgdrager 25 juni overhandigde aan minister Bruno Bruins (VWS) en minister Carola Schouten (LNV). Commissievoorzitter Winnie Sorgdrager: “Economische en financiële...

Bakker/ operator productie omgeving Nijmegen

Bakker/ operator productie omgeving Nijmegen

Wat ga je doen?Als operator productie draag je zorg voor de producten die worden bereidt in deze bakkerij. We zijn per direct op zoek naar een ervaren bakker/ operator...

Leerling BBL Artisanaal

Leerling BBL Artisanaal

Wat ga je doen?Gaat er voor jou niets boven de geur van pasgebakken brood? Voor de artisanale bakkerij zijn wij per direct op zoek naar een leerling BBL. Dagelijks...

Verkoopmedewerker omgeving Groningen

Verkoopmedewerker omgeving Groningen

Wat ga je doen?Heb jij altijd al heerlijke brood- en banketproducten willen verkopen? Dan is dit je kans! Een ambachtelijke bakkerij, met meerdere winkels in de...