NBA organiseert online training voor leidinggevenden

Online training_pixabay

Foto: Pixabay

Vanwege de coronacrisis blijft live trainen voorlopig nog even lastig. Daarom gaat de Nationale Bakkerij Academie (NBA) gewoon door met de online trainingen. Voor leidinggevenden in zowel de industriële als ambachtelijke bakkerijen heeft de opleider twee nieuwe online trainingen ontwikkeld. Dit zijn 'Een kort lontje - en dan?' en 'Van Feedback naar feed forward'.

De eerste training 'Een kort lontje - en dan?' gaat over het omgaan met een medewerker met een kort lontje.  Niet iedereen kan elke dag het zonnetje in huis zijn en af en toe heb je als leidinggevende te maken met een medewerker die wel een erg kort lontje heeft. Dit is voor deze medewerker niet fijn, maar voor de andere leden van jouw team ook niet. Hoe pak je dit nu aan? Hoe ga je hier als leidinggevende mee om? De training toont hoe je een medewerker kan laten inzien hoe zij of hij reageert, wat het effect hiervan op anderen is en vooral hoe je dit kunt ombuigen.

De tweede training 'Van Feedback naar feed forward' gaat over de ontwikkeling van je medewerkers. Als leidinggevende wil je graag dat je team sterker wordt en dat medewerkers zich ontwikkelen. Maar hoe stimuleer je medewerkers om met hun ontwikkelpunten aan de slag te gaan? Hoe zorg je ervoor dat de nadruk niet ligt op dat wat er de afgelopen maanden niet goed gegaan is, maar op het gewenste en positieve gedrag in de toekomst.

De online trainingen duren anderhalf uur en geven je handvatten om met bovenstaande onderwerpen om te gaan. Er zitten maximaal 10 deelnemers in een training zodat interactie volop mogelijk is. De kosten van de training is € 70,- per deelnemer

Op de website van NBA staat alle informatie over deze trainingen en inschrijfmogelijkheden.

Lees ook
Welke bakker maakt de beste aardbeienslof van Nederland?

Welke bakker maakt de beste aardbeienslof van Nederland?

Fruitleverancier Prestige gaat bij aanvang van het aardbeienseizoen op zoek naar de beste aardbeienslof van Nederland. Een vakjury met Hidde de Brabander, Bart de Gans en Jurgen Koens bepalen welke bakker of patissier de beste variant maakt.

Wat kan er wel?

Wat kan er wel?

Het coronavirus houdt de gemoederen ook in 2021 wereldwijd nog bezig. Wie had dit ooit gedacht? Het zijn onzekere tijden, die voor een deel van de ondernemers goed uitpakken, maar helaas op een ander deel grote negatieve invloed heeft op omzet en bedrijfsvoering.

Gepensioneerde bakker start broodbank

Gepensioneerde bakker start broodbank

Gepensioneerde bakker Wim de Greef wilde een nieuwe bestemming zoeken voor het onverkochte brood in zijn oude bakkerij. Hij besloot hiervoor een broodbank te starten. Zo wil hij verspilling en armoede tegengaan.

Allround Bakker Waddeneilanden seizoen of lange termijn

Allround Bakker Waddeneilanden seizoen of lange termijn

Wat ga je doen?Je zal je bezighouden met de productie van dagverse brood en banketproducten. Zowel groot als kleinbrood wordt in een luxe assortiment aangeboden....

Allround bakker Terschelling

Allround bakker Terschelling

Wat ga je doen?In deze functie zal je allround functie zal je bezig zijn met reguliere bakkerswerkzaamheden op zowel brood als banket gebied. Daarnaast zal je ook...

Broodbakker omgeving Heerhugowaard

Broodbakker omgeving Heerhugowaard

Wat ga je doen?Aangekomen op je werk begin je eerst lekker met een verse koffie daarna ga je aan de bak. Je stelt je productielijn in, je weegt de grondstoffen en...