NBA organiseert online training voor leidinggevenden

Online training_pixabay

Foto: Pixabay

Vanwege de coronacrisis blijft live trainen voorlopig nog even lastig. Daarom gaat de Nationale Bakkerij Academie (NBA) gewoon door met de online trainingen. Voor leidinggevenden in zowel de industriële als ambachtelijke bakkerijen heeft de opleider twee nieuwe online trainingen ontwikkeld. Dit zijn 'Een kort lontje - en dan?' en 'Van Feedback naar feed forward'.

De eerste training 'Een kort lontje - en dan?' gaat over het omgaan met een medewerker met een kort lontje.  Niet iedereen kan elke dag het zonnetje in huis zijn en af en toe heb je als leidinggevende te maken met een medewerker die wel een erg kort lontje heeft. Dit is voor deze medewerker niet fijn, maar voor de andere leden van jouw team ook niet. Hoe pak je dit nu aan? Hoe ga je hier als leidinggevende mee om? De training toont hoe je een medewerker kan laten inzien hoe zij of hij reageert, wat het effect hiervan op anderen is en vooral hoe je dit kunt ombuigen.

De tweede training 'Van Feedback naar feed forward' gaat over de ontwikkeling van je medewerkers. Als leidinggevende wil je graag dat je team sterker wordt en dat medewerkers zich ontwikkelen. Maar hoe stimuleer je medewerkers om met hun ontwikkelpunten aan de slag te gaan? Hoe zorg je ervoor dat de nadruk niet ligt op dat wat er de afgelopen maanden niet goed gegaan is, maar op het gewenste en positieve gedrag in de toekomst.

De online trainingen duren anderhalf uur en geven je handvatten om met bovenstaande onderwerpen om te gaan. Er zitten maximaal 10 deelnemers in een training zodat interactie volop mogelijk is. De kosten van de training is € 70,- per deelnemer

Op de website van NBA staat alle informatie over deze trainingen en inschrijfmogelijkheden.

Lees ook
Webinar Warenwetbesluit Meel en brood

Webinar Warenwetbesluit Meel en brood

Door het nieuwe Warenwetbesluit Meel en brood verandert er veel voor de bakker. Bijvoorbeeld de benamingen van brood, de receptuur van meergranenbrood of desem. Daarom organiseert het Nederlands Bakkerij Centrum in samenwerking met de Nationale Bakkerij Academie op 11 maart een webinar.

Twee nieuwe dagtrainingen bij het IJscentrum

Twee nieuwe dagtrainingen bij het IJscentrum

Het IJscentrum komt voorjaar 2021 met twee nieuwe dagtrainingen die de focus leggen op één onderwerp. De eerste training gaat in op bindmiddelen en emulgatoren, de tweede op cacao en chocolade-ijs. Met deze nieuwe trainingen richt het IJscentrum zich op ijsbereiders die zich verder willen specialiseren.

Hygiëne: Bijhouden is het halve werk

Hygiëne: Bijhouden is het halve werk

Hoe lekker, mooi, lokaal, biologisch of gezond uw producten ook zijn, slechte hygiëne kan alsnog roet in het eten gooien. Door vuile handen of een kruisbesmetting voldoen uw producten mogelijk niet meer aan de eisen voor voedselveiligheid. Pak hygiëne daarom bij de basis aan.

Broodbakker omgeving Heerhugowaard

Broodbakker omgeving Heerhugowaard

Wat ga je doen?Aangekomen op je werk begin je eerst lekker met een verse koffie daarna ga je aan de bak. Je stelt je productielijn in, je weegt de grondstoffen en...

Productiemedewerker/ Bakker 'Light' omgeving Nieuwegein

Productiemedewerker/ Bakker 'Light' omgeving Nieuwegein

Wat ga je doen?We zijn voor deze bakkerij in de omgeving van Nieuwegein op zoek naar een productiemedewerker/ bakker ‘light’. In deze fulltime functie...

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving in Amsterdam

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving in Amsterdam

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in Amsterdam-Noord zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. Het betreft een fulltime functie...