Najaarsvergadering Genootschap voor de Bakkerij

De Veldkeuken - Biologische_bakkerij

De najaarsvergadering van het Genootschap voor de Bakkerij vindt op 7 november plaats. De locatie is De Veldkeuken Amelisweerd in Bunnik. Tijdens deze bijeenkomst presenteert Olivier van Lieshout van Bakery Initiatives zijn Cigar Box Methode. Dit is een hulpmiddel, waarmee Van Lieshout het rendement en de klanttevredenheid in de bakkerij meet.

Het programma in het Theater van de Veldkeuken begint om 14.30 uur en wordt om 17.00 uur afgesloten met een diner, waarbij volop gelegenheid is om te netwerken. Rond 19.00 uur is de bijeenkomst afgelopen. Voorafgaand aan de presentatie van Van Lieshout doet het bestuur enkele mededelingen. Na de presentatie volgt een inhoudelijke discussie onder leiding van Chiel van den Hout. De bijeenkomst is bedoeld voor leden van het Genootschap voor de bakkerij. Leden kunnen zich aanmelden via de website.

Van Lieshout is mede-eigenaar van Bakery Initiatives Group, een adviesbureau dat turn-key bakkerijoplossingen voor bestaande en nieuwe bakkerijen biedt. Het bureau heeft wereldwijd relaties en gebruikers van de Cigar Box Methode.

De Veldkeuken is een landgoedcafé, bakkerij & slow food-restaurant en is gevestigd in het koetshuis van landhuis Oud Amelisweerd. Op de menukaart staat puur en lekker eten. Alle producten zijn biologisch en veelal gemaakt met de ingrediënten uit de historische moestuinen op het landgoed.

Lees ook
‘Krampachtig vasthouden wat je hebt, beperkt je in je ondernemerschap’

‘Krampachtig vasthouden wat je hebt, beperkt je in je ondernemerschap’

Blik op de toekomst, daar ging het om bij de bijeenkomst van het Genootschap voor de Bakkerij. Het businessmodel van de bakkerij vergt aanpassing aan de nieuwe economische werkelijkheid. Bakker en ondernemer Jan Aart Schuld en akkerbouwer Cornelis Mosselman helpen je op weg.

Businessmodel bakkerij aanpassen aan nieuwe economische werkelijkheid?

Businessmodel bakkerij aanpassen aan nieuwe economische werkelijkheid?

Dinsdag 1 november aanstaande organiseert het Genootschap voor de Bakkerij een bijeenkomst bij Jan Aart Schuld in Oldebroek. Het thema van de bijeenkomst is deze keer heel actueel: het businessmodel van de bakkerij vergt aanpassing aan de nieuwe economische werkelijkheid. Wat zijn de mogelijkheden?

Bakkerijbranche ondertekent manifest voor imagoverbetering

Bakkerijbranche ondertekent manifest voor imagoverbetering

Verschillende partijen uit de bakkerijbranche ondertekenden 11 februari een manifest om de samenwerking te bekrachtigen. Het doel is om het imago van de bakkerijketen te versterken en de continuïteit van de sector een belangrijke impuls te geven.

Altijd op de hoogte blijven?

 

Abonneer
 

of

Meld je aan voor de nieuwsbrief