Najaarsvergadering Genootschap voor de Bakkerij

De Veldkeuken - Biologische_bakkerij

De najaarsvergadering van het Genootschap voor de Bakkerij vindt op 7 november plaats. De locatie is De Veldkeuken Amelisweerd in Bunnik. Tijdens deze bijeenkomst presenteert Olivier van Lieshout van Bakery Initiatives zijn Cigar Box Methode. Dit is een hulpmiddel, waarmee Van Lieshout het rendement en de klanttevredenheid in de bakkerij meet.

Het programma in het Theater van de Veldkeuken begint om 14.30 uur en wordt om 17.00 uur afgesloten met een diner, waarbij volop gelegenheid is om te netwerken. Rond 19.00 uur is de bijeenkomst afgelopen. Voorafgaand aan de presentatie van Van Lieshout doet het bestuur enkele mededelingen. Na de presentatie volgt een inhoudelijke discussie onder leiding van Chiel van den Hout. De bijeenkomst is bedoeld voor leden van het Genootschap voor de bakkerij. Leden kunnen zich aanmelden via de website.

Van Lieshout is mede-eigenaar van Bakery Initiatives Group, een adviesbureau dat turn-key bakkerijoplossingen voor bestaande en nieuwe bakkerijen biedt. Het bureau heeft wereldwijd relaties en gebruikers van de Cigar Box Methode.

De Veldkeuken is een landgoedcafé, bakkerij & slow food-restaurant en is gevestigd in het koetshuis van landhuis Oud Amelisweerd. Op de menukaart staat puur en lekker eten. Alle producten zijn biologisch en veelal gemaakt met de ingrediënten uit de historische moestuinen op het landgoed.

Lees ook
Voorjaarsbijeenkomst Genootschap gaat niet door

Voorjaarsbijeenkomst Genootschap gaat niet door

Het bestuur van het Genootschap voor de Bakkerij heeft besloten om vanwege het coronavirus de voorjaarsbijeenkomst te annuleren. Deze stond gepland voor 12 mei. "Hierin volgen wij de instructies van onder meer het RIVM en de overheid", laat het Genootschap weten.

Vijf ideeën: zo ben je ondernemer én werkgever

Vijf ideeën: zo ben je ondernemer én werkgever

Ondernemen is meer dan goed zijn in je vak, zoveel is iedereen wel duidelijk. En zeker als het draait om goede mensen binnen krijgen en binnen houden, sta je als bakker soms voor grote uitdagingen. Voor iedereen die door de bomen het bos niet meer ziet, hier vijf verschillende aanpakken om van te leren. En onthoud: “Het is geen rocket science. Het is...

Genootschap voor de Bakkerij: '2020 staat in teken van samen'

Genootschap voor de Bakkerij: '2020 staat in teken van samen'

Samen. Dat is het thema van het Genootschap voor de Bakkerij voor 2020. Op 27 januari vindt de eerste bijeenkomst plaats in Den Haag. Dan staat de samenwerking met medewerkers in de sector op de agenda. Hoe maken wij van hen onze beste ambassadeurs?

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Wat ga je doen?Ter uitbreiding van het huidige team komt er een functie van allround broodbakker bij. Deze is voor de lange termijn en voor 38 uur per week. In deze...

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Wat ga je doen?Wij zijn op zoek naar een banketbakker voor de weken 26 tot ongeveer week 36. Je zal gaan werken op de afdeling nat gebak. Je komt in een moderne...

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Wat ga je doen?Voor onze klant in de Bollenstreek (Zuid-Holland) zijn we per direct op zoek naar een medewerker die actief kan zijn op de afdeling inpak, verdeel...