Najaarsvergadering Genootschap voor de Bakkerij

De Veldkeuken - Biologische_bakkerij

De najaarsvergadering van het Genootschap voor de Bakkerij vindt op 7 november plaats. De locatie is De Veldkeuken Amelisweerd in Bunnik. Tijdens deze bijeenkomst presenteert Olivier van Lieshout van Bakery Initiatives zijn Cigar Box Methode. Dit is een hulpmiddel, waarmee Van Lieshout het rendement en de klanttevredenheid in de bakkerij meet.

Het programma in het Theater van de Veldkeuken begint om 14.30 uur en wordt om 17.00 uur afgesloten met een diner, waarbij volop gelegenheid is om te netwerken. Rond 19.00 uur is de bijeenkomst afgelopen. Voorafgaand aan de presentatie van Van Lieshout doet het bestuur enkele mededelingen. Na de presentatie volgt een inhoudelijke discussie onder leiding van Chiel van den Hout. De bijeenkomst is bedoeld voor leden van het Genootschap voor de bakkerij. Leden kunnen zich aanmelden via de website.

Van Lieshout is mede-eigenaar van Bakery Initiatives Group, een adviesbureau dat turn-key bakkerijoplossingen voor bestaande en nieuwe bakkerijen biedt. Het bureau heeft wereldwijd relaties en gebruikers van de Cigar Box Methode.

De Veldkeuken is een landgoedcafé, bakkerij & slow food-restaurant en is gevestigd in het koetshuis van landhuis Oud Amelisweerd. Op de menukaart staat puur en lekker eten. Alle producten zijn biologisch en veelal gemaakt met de ingrediënten uit de historische moestuinen op het landgoed.

Lees ook
Zuivel de stand van zaken - Grip op ingrediënten deel III

Zuivel de stand van zaken - Grip op ingrediënten deel III

De bijeenkomsten van het Genootschap voor de Bakkerij stonden dit jaar in het teken van Grip op grondstoffen. Na graan en suiker was deze keer zuivel aan de beurt. “Van één product is de prijs nauwelijks te voorspellen en dat is boter.”

Zeven oplossingen voor personeelstekort

Zeven oplossingen voor personeelstekort

Het tekort aan goede medewerkers bedreigt steeds vaker het voortbestaan van bakkerij-ondernemingen. Daarom organiseerde het Genootschap voor de Bakkerij een bijeenkomst voor de hele sector. Voor iedereen die het – vanwege personeelstekort? – te druk had om te komen, hier de belangrijkste zeven tips.

Handen tekort? Zeven tips

Handen tekort? Zeven tips

Het tekort aan goede medewerkers bedreigt steeds vaker het voortbestaan van bakkerij-ondernemingen. Daarom organiseerde het Genootschap voor de Bakkerij een bijeenkomst voor de hele sector. Voor iedereen die het – vanwege personeelstekort? – te druk had om te komen, hier een samenvatting met de belangrijkste tips.

Flexmedewerker inpak

Flexmedewerker inpak

Wat ga je doen?Wij zijn per direct opzoek naar een flexmedewerker inpak voor deze centrale bakkerij. De volgende twee diensten wissel je om de week af: Vrijdagavond...

Broodbakker in de 3 ploegen

Broodbakker in de 3 ploegen

Wat ga je doen?In deze functie ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van brood. Je zal in een team van 3 a 4 bakkers per ploeg, kleinbrood,...

rose & vanilla is op zoek naar een assistent banketbakker

rose & vanilla is op zoek naar een assistent banketbakker

rose& vanilla is dé bakker van unieke cakes en taarten die écht lekker zijn, er prachtig uitzien, gemaakt zijn van de beste biologische ingrediënten en gegarandeerd...