De 'Nacht van Bakker Bart'

13 maart 2017

Bakker Bart viert dit jaar het 40-jarig jubileum. Om dit te vieren openden zestien Bakker Bart-winkels in het land zaterdag 11 maart van 5.00-7.00 hun deuren. Klanten kregen zo de mogelijkheid om een kijkje te nemen achter de schermen van de bakkerij.

Nijmegen

Bakker Marcel Herfkens in Nijmegen aan de Broerstraat liet bijvoorbeeld zien wat er allemaal komt kijken bij het bakken van vers brood. Hij vertelde over het bakproces en gaf antwoord op alle vragen die bij de klanten leefden. Een van die vragen was hoe lang het duurt voordat het brood op het schap ligt. Het moederbedrijf in Beuningen levert het deeg volgens speciaal Bakker Bart-receptuur aan de winkels. Daarna vindt in de bakkerij het volledige bakproces van rijzen, bakken en decoreren plaats.

40 jaar Bakker Bart

Franchiseorganisatie Bart’s Retail B.V. opende veertig jaar geleden de eerste Bakker Bart in Nijmegen. In de afgelopen jaren groeide de onderneming door naar meer dan 170 winkels, verdeeld over het hele land. De winkels gebruiken uitsluitend vers deeg, waarmee dagelijks verse broodproducten worden gebakken in de winkels zelf. De klant kan bij Bakker Bart broodproducten voor thuis kopen maar kan ook in de winkel ontbijten, lunchen of en warme snack nuttigen. Bakker Bart organiseert dit jaar tal van andere activiteiten voor groot en klein.

Altijd op de hoogte blijven?