Morssink de bakker gaat nieuwe winkel openen

18 oktober 2019

Richard en Henriëtte Morssink van de gelijknamige bakkerij in Helmond gaan op korte termijn een nieuwe winkel openen. De exacte locatie houden de Helmondse ondernemers nog even geheim, maar het wordt een centrale locatie waar heel Helmond van kan meegenieten. De bakkerij heeft al winkels aan de Margrietlaan en de Ameidestraat.

"Ik ben van kleins af aan in het vak gegroeid. Het is altijd mijn ding geweest, ik stond al vanaf een jaar of zes in de bakkerij", lacht Richard. "Mijn ouders zijn de bakkerij begonnen in 1962 aan de Margrietlaan in Helmond waar de bakkerij nog altijd gevestigd is. Na de opening van de centrumwinkel in 2002, die in 2018 nog geheel vernieuwd is, zijn we klaar voor de volgende uitdaging. Een extra vestiging past perfect in dat plaatje".

"De locatie waar we binnenkort onze deuren zullen openen hebben we al jaren op het oog. Het was dan ook niet gemakkelijk om op deze bijzondere plek de uitbreiding te realiseren. De gehele voorbereiding is de laatste maanden in het geheim gedaan zodat we heel Helmond straks kunnen verrassen."

Altijd op de hoogte blijven?