Moonen Packaging viert 60-jarig bestaan

9 november 2015

ZUTPHEN - Familiebedrijf Moonen Packaging bestaat inmiddels 60 jaar als verpakkingsspecialist. De onderneming stond tijdens een speciaal familieweekend met alle medewerkers stil bij alles wat de onderneming in de afgelopen jaren heeft bereikt. “Natuurlijk wordt er ook vooruitgeblikt hoe ons bedrijf ook de komende jaren gaat verpakken”, aldus algemeen directeur Gé Moonen.

  • Oprichting
  • Het bedrijf, opgericht in 1955 door grootvader en ouders Bér en Toos Moonen, heeft een geschiedenis om trots op te zijn, stelt Gé Moonen. “We begonnen bescheiden, als leverancier voor de ondernemers in de regio. Tegenwoordig doen we dat nog steeds, maar zijn we in veel meer branches en landen actief.”
  • Veranderingen

Volgens Gé Moonen is de grootste verandering dat Moonen nu veel bewuster onderneemt. “We zien dat het milieu en onze generaties er gebaat bij zijn als we onze wereld veranderen. Dat doen we samen met medewerkers, klanten en leveranciers. Waar mogelijk gaan we de keten in om een ingesleten traditie te doorbreken, met een alternatieve verpakking van hernieuwbare grondstoffen. Dat hadden mijn ouders vroeger nooit kunnen doen. Nu leven we in een andere wereld en opereert ons familiebedrijf op een veel grotere schaal. We zijn dit jaar uitgegroeid tot 104 mensen. Met zijn allen gaan we klanten ook de komende decennia centraal stellen”, aldus Moonen.

Altijd op de hoogte blijven?