De beurs Sigep is een begrip in de ijswereld. Ieder jaar trekken ijsbereiders naar deze grootste ijsbeurs ter wereld in Rimini voor de laatste trends en ontwikkelingen. Ook kan er veel inspiratie op het gebied van brood, banket, chocolade en koffie worden opgedaan. Meer dan duizend standhouders presenteren er hun grondstoffen, machines en innovaties.

Beko organiseert van 19 tot en met 23 januari een compleet verzorgde reis naar Rimini en Bologna. Op het programma staat niet alleen de beurs, maar ook een bezoek aan drie ijssalon in Bologna en het Ferrari Museum in Maranello.

Sigep is een goede plaats om je te oriënteren als je wilt beginnen met ijs, wilt uitbreiden of restylen. Er staan standhouders van over de hele wereld. Op veel plekken zijn Nederlandse vertegenwoordigers aanwezig van Italiaanse en andere buitenlandse merken. Op Sigep vind je alles: : van ijsmachines, vriezers en vitrines tot ingrediënten, verpakkingen, bedrijfskleding, gereedschappen en winkelinrichting. Bij verschillende stands worden demonstraties gegeven. Daarnaast zijn er wedstrijden voor ijsbereiders, patissiers, chocolatiers en barista’s. Zoals de Gelato World Cup en Pastry Queen.

Meer informatie staat op de website van Beko.

Altijd op de hoogte blijven?