Met Beko naar Sigep 2020

Sigep 2019_1

De beurs Sigep is een begrip in de ijswereld. Ieder jaar trekken ijsbereiders naar deze grootste ijsbeurs ter wereld in Rimini voor de laatste trends en ontwikkelingen. Ook kan er veel inspiratie op het gebied van brood, banket, chocolade en koffie worden opgedaan. Meer dan duizend standhouders presenteren er hun grondstoffen, machines en innovaties.

Beko organiseert van 19 tot en met 23 januari een compleet verzorgde reis naar Rimini en Bologna. Op het programma staat niet alleen de beurs, maar ook een bezoek aan drie ijssalon in Bologna en het Ferrari Museum in Maranello.

Sigep is een goede plaats om je te oriënteren als je wilt beginnen met ijs, wilt uitbreiden of restylen. Er staan standhouders van over de hele wereld. Op veel plekken zijn Nederlandse vertegenwoordigers aanwezig van Italiaanse en andere buitenlandse merken. Op Sigep vind je alles: : van ijsmachines, vriezers en vitrines tot ingrediënten, verpakkingen, bedrijfskleding, gereedschappen en winkelinrichting. Bij verschillende stands worden demonstraties gegeven. Daarnaast zijn er wedstrijden voor ijsbereiders, patissiers, chocolatiers en barista’s. Zoals de Gelato World Cup en Pastry Queen.

Meer informatie staat op de website van Beko.

Lees ook
Sigep: Vegan nieuwe trend in ijs?

Sigep: Vegan nieuwe trend in ijs?

RIMINI (It.) - Is vegan de nieuwe trend in ambachtelijk ijs? Na een bezoek aan Sigep 2016, dé internationale vakbeurs voor ambachtelijk ijs in Rimini, zou je denken van wel. De grote grondstofleveranciers presenteerden er allemaal een range vegan gelato. De vraag is: zit de consument er écht op te wachten? Bakkers in bedrijf bezocht Sigep, net als ruim...

Modulair uitbreidbare ijssalon op IJsVak-Beurs

Modulair uitbreidbare ijssalon op IJsVak-Beurs

UDEN ‒ Bezoekers van de IJsVak-Beurs kunnen een volledig uit kant-en-klare modules opgebouwde ijssalon ervaren. Tijdens de beurs, 2 en 3 februari 2016 in Uden, brengen de bedrijven Redie Interieurs, Bakeplus, Carpigiani Ambachtelijk Benelux en Ice Concepts Benelux in beeld wat er met hun modulair opgebouwde ijssalon mogelijk is. De bedrijven bieden...

Nieuwe Sales Manager IJs en Food Solutions bij Bakeplus

Nieuwe Sales Manager IJs en Food Solutions bij Bakeplus

Met ingang van 16 januari 2018 gaat John Brouwers aan de slag als Sales Manager IJs en Food Solutions bij Bakeplus. Bakeplus gelooft dat ze met Brouwers een ervaren en betrouwbaar aanspreekpunt voor IJs en Food Solutions relaties in huis hebben gehaald. John heeft ruime ervaring opgedaan in diverse commerciële functies in de bakkerij, zuivel, horeca...

Bakker/ operator productie omgeving Nijmegen

Bakker/ operator productie omgeving Nijmegen

Wat ga je doen?Als operator productie draag je zorg voor de producten die worden bereidt in deze bakkerij. We zijn per direct op zoek naar een ervaren bakker/ operator...

Leerling BBL Artisanaal

Leerling BBL Artisanaal

Wat ga je doen?Gaat er voor jou niets boven de geur van pasgebakken brood? Voor de artisanale bakkerij zijn wij per direct op zoek naar een leerling BBL. Dagelijks...

Verkoopmedewerker omgeving Groningen

Verkoopmedewerker omgeving Groningen

Wat ga je doen?Heb jij altijd al heerlijke brood- en banketproducten willen verkopen? Dan is dit je kans! Een ambachtelijke bakkerij, met meerdere winkels in de...