Meneba introduceert nieuwe meergranensoort Sézame

5 maart 2018

Tijdens BakkersVak introduceert Meneba een nieuwe meergranensoort: Sézame. Sesamzaad is één van de oudste en bekendste zaden ter wereld. Sesamzaad geeft het unieke karakter en de lekkere smaak aan Sézame. Dit smaakvolle brood is een licht meergranenbrood waarbij sesamzaad rijk aan eiwitten en meervoudige vetzuren is.

De onderscheidende smaak komt het beste tot zijn recht als het brood stevig wordt afgebakken al dan niet gedecoreerd met sesamzaad. Door de goede verwerking van het deeg in combinatie met vakmanschap van de bakker zijn de mogelijkheden in variaties eindeloos.

Door de unieke samenstelling is Sézame prima te combineren met zoete en hartige vullingen. Maak een brood voor ‘on the go’, smaakvolle zoete of hartige snackbroodjes voor bij een picknick, mooie wandeling of een dagje weg. Maar ook bij een frisse salade of een zonnige barbecue misstaan de producten van Sézame niet! Dat maakt Sézame ook geschikt voor verkopen via het derde kanaal.

Ook voor Sézame zijn er bijzondere verkoopondersteunende materialen ontwikkeld. Een mooie vloerdisplay die op elke plek in de winkel geplaatst kan worden, een display voor op de toonbank met informatie voor de consument, een mooie topkaart en om het brood mooi in te snijden een Victorinox broodmes.

 

Altijd op de hoogte blijven?