Meesterlijk van Robèrt gaat live

Meesterlijk van Robèrt

Na de eerdere aankondiging is de lancering van het online bakplatform Meesterlijk van Robèrt nu echt een feit: vandaag ging deze live.

Het platform is ‘ván bakkers vóór thuisbakkers’ en belooft elke week verse content. Naast recepten en tips gaat het daarbij om inspiratievideo’s en blogs, maar ook om nieuws en achtergronden.

In eerste instantie lijkt Meesterlijk van Robèrt toch vooral een receptensite. Achter het tabblad met recepten zijn dan ook uitgebreide zoekfilters te vinden. Voor sommige content is (gratis) registratie vereist.

Voor de thuisbakker staan er soms handige baktips op het platform, bijvoorbeeld hoe je het beste een desembrood kan bereiden of welke ovenstand je het beste kunt gebruiken: hete lucht of conventioneel.

Hoe de wekelijkse verdeling van nieuwe content zal verlopen, moet blijken.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Robèrt van Beckhoven opent oranje-drive-through voor Koningsdag

Robèrt van Beckhoven opent oranje-drive-through voor Koningsdag

Het is weer bijna koningsdag en dat betekent oranjegebak. Ook bij Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven zijn er oranjetompoucen. Klanten kunnen deze op 27 april veilig en snel afhalen via de oranje-drive-through in Oisterwijk.

Heel Holland Bakt Kids begint 3 oktober

Heel Holland Bakt Kids begint 3 oktober

De uitzenddata voor het programma Heel Holland Bakt Kids zijn bekend. Dit jaar mogen kinderen van 9-12 meedoen aan het populaire programma. De presentatie en jury blijft in vertrouwde handen.

‘Ik speel een spelletje met het deeg’

‘Ik speel een spelletje met het deeg’

Lisette Noij (21) heeft de bakkersopleiding op het ROC Nijmegen afgerond en is daarna direct begonnen als broodbakker bij het bedrijf van Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven in Oisterwijk. “Het is steeds een uitdaging om mezelf te verbeteren.”