Meesterlijk Junior Chocolade

Meesterlijk junior Chocolade

Met het tweede deel in de serie ‘Meesterlijk Junior’ richt Robèrt van Beckhoven zich op jonge thuisbakkers en chocoladefanaten en neemt hij ze mee in de wereld van chocolade. Ze kunnen met dit boek zowel leren over de achtergrond van chocolade als er praktisch mee aan de slag gaan.

Net als het eerste boek in de serie, over brood, begint ‘Chocolade’ bij de basis: de oorsprong van cacaobonen en wat je er allemaal mee kunt maken. Ook de fabriek en Robèrts eigen chocolaterie komen aan bod.

Daarna volgen twaalf recepten met heldere en stapsgewijze uitleg. Het boek is verder voorzien van leuke puzzels en opdrachten. Een ideaal boek om kinderen chocolade beter te leren kennen.

Meesterlijk Junior Chocolade | Prijs: € 19,95 | ISBN: 9789083091815

Dossiers
Lees ook
Bekende pepernotenfabrikant Van Delft breidt uit met chocolade

Bekende pepernotenfabrikant Van Delft breidt uit met chocolade

De bekende pepernotenfabrikant Van Delft breidt het assortiment uit met chocolade. "We willen mensen het hele jaar door blij maken met leuke en lekkere chocoladeproducten. We willen met onze formules het hele jaar relevant zijn en gaan met onze winkels ook internationaal", vertelt directeur Oscar de Lange.

NBOV introduceert beeldmerk Dé Ambachtelijke Chocolatier

NBOV introduceert beeldmerk Dé Ambachtelijke Chocolatier

NBOV introduceert het beeldmerk Dé Ambachtelijke Chocolatier. Hiermee kunnen chocolatiers die NBOV-lid zijn aan hun klanten laten zien dat zij dé ambachtelijke chocolatier zijn. Maart 2020 introceerde de brancheorganisatie al de beeldmerken Dé Ambachtelijke Bakker en Dé Ambachtelijke Banketbakker.

Patisserie de Rouw breidt paasassortiment uit met COKIP-19

Patisserie de Rouw breidt paasassortiment uit met COKIP-19

Dit jaar speelt Patisserie de Rouw met het paasassortiment in op de actualiteit. Aan het assortiment van chocoladefiguren is de COKIP-19 met een mondmasker toegevoegd. Een knipoog naar de huidige COVID-19 situatie.