Masterclass Desserts - Danny Jansen

19 november 2019

Met meer dan 130 recepten staat er in Masterclass Desserts voor elke lekkerbek wat wils. En elke bakker en patissier kan er inspiratie in vinden.Van klassieke desserts als tiramisu en clafoutis tot recepten met een twist van auteur Danny Jansen zoals cakefrietjes en fruitsushi. En natuurlijk desserts met chocolade, als hemelse modder, en met fruit, zoals apfelstrudel en pêche melba.

De basistechnieken die aan de hand van de stap-voor-stapfoto’s in het boek gegeven worden, zijn voor de ervaren patissier natuurlijk niet nodig. Maar van verschillende recepten valt wellicht nog een tip op te steken. Danny Jansen heeft dit boek namelijk voor zowel de beginnende als de gevorderde kok geschreven.

Danny Jansen staat sinds zijn 14e in de keuken. Eerst als afwasser, vervolgens als leerlingkok. Hij heeft een passie voor patisserie, hij deed aan veel patisseriewedstrijden mee en werkte lang als chef-patissier.

Masterclass is een reeks kookboeken van Carrera Culinair. Eerder verschenen onder meer ‘Cakes’ van Rutger
van de Broek en ‘Groente op de BBQ’ van Julius Jaspers.

Masterclass Desserts van Danny Jansen is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Titel: Masterclass Desserts  | ISBN: 9789048842285 | Prijs: €16,99

 

Altijd op de hoogte blijven?