Masterclass Desserts - Danny Jansen

masterclass desserts

Met meer dan 130 recepten staat er in Masterclass Desserts voor elke lekkerbek wat wils. En elke bakker en patissier kan er inspiratie in vinden.Van klassieke desserts als tiramisu en clafoutis tot recepten met een twist van auteur Danny Jansen zoals cakefrietjes en fruitsushi. En natuurlijk desserts met chocolade, als hemelse modder, en met fruit, zoals apfelstrudel en pêche melba.

De basistechnieken die aan de hand van de stap-voor-stapfoto’s in het boek gegeven worden, zijn voor de ervaren patissier natuurlijk niet nodig. Maar van verschillende recepten valt wellicht nog een tip op te steken. Danny Jansen heeft dit boek namelijk voor zowel de beginnende als de gevorderde kok geschreven.

Danny Jansen staat sinds zijn 14e in de keuken. Eerst als afwasser, vervolgens als leerlingkok. Hij heeft een passie voor patisserie, hij deed aan veel patisseriewedstrijden mee en werkte lang als chef-patissier.

Masterclass is een reeks kookboeken van Carrera Culinair. Eerder verschenen onder meer ‘Cakes’ van Rutger
van de Broek en ‘Groente op de BBQ’ van Julius Jaspers.

Masterclass Desserts van Danny Jansen is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Titel: Masterclass Desserts  | ISBN: 9789048842285 | Prijs: €16,99

 

Dossiers
Lees ook
Pride and Pudding - Regula Ysewijn

Pride and Pudding - Regula Ysewijn

Met de verwijzing naar Jane Austens bekendste boek Pride and prejudice en de ondertitel ‘De geschiedenis van de Britse pudding in hartige en zoete recepten’ maakt Regula Ysewijn meer dan duidelijk dat dit boek bestemd is voor liefhebbers van Engelse bakproducten. Maar dit boek biedt meer. De Belgische Ysewijn is culinair auteur en fotograaf....

Puur thee van theesommelier Veerle Stoffels

Puur thee van theesommelier Veerle Stoffels

“Zij die nog denken dat theedrinken voor zieke mensen is, zullen wij met dit boek gegarandeerd op andere gedachten brengen.” Thee wordt alsmaar populairder, een tendens die wordt aangewakkerd door onze groeiende bewustwording van wat we consumeren en de toenemende aandacht voor een gezonde levensstijl.

Everyone Can Bake

Everyone Can Bake

De veelgeprezen patissier Dominique Ansel deelt in dit boek zijn waterdichte recepten voor taarten, cakes, jam, botercrème en meer ‘bouwstenen’ om te mixen in je eigen creaties. De componenten kunnen op verschillende manieren worden gebruikt; van bodems tot koekjes en crumbles. Ansel deelt deze recepten voor het eerst.

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Wat ga je doen?Ter uitbreiding van het huidige team komt er een functie van allround broodbakker bij. Deze is voor de lange termijn en voor 38 uur per week. In deze...

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Wat ga je doen?Wij zijn op zoek naar een banketbakker voor de weken 26 tot ongeveer week 36. Je zal gaan werken op de afdeling nat gebak. Je komt in een moderne...

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Wat ga je doen?Voor onze klant in de Bollenstreek (Zuid-Holland) zijn we per direct op zoek naar een medewerker die actief kan zijn op de afdeling inpak, verdeel...