Masterclass Desserts - Danny Jansen

masterclass desserts

Met meer dan 130 recepten staat er in Masterclass Desserts voor elke lekkerbek wat wils. En elke bakker en patissier kan er inspiratie in vinden.Van klassieke desserts als tiramisu en clafoutis tot recepten met een twist van auteur Danny Jansen zoals cakefrietjes en fruitsushi. En natuurlijk desserts met chocolade, als hemelse modder, en met fruit, zoals apfelstrudel en pêche melba.

De basistechnieken die aan de hand van de stap-voor-stapfoto’s in het boek gegeven worden, zijn voor de ervaren patissier natuurlijk niet nodig. Maar van verschillende recepten valt wellicht nog een tip op te steken. Danny Jansen heeft dit boek namelijk voor zowel de beginnende als de gevorderde kok geschreven.

Danny Jansen staat sinds zijn 14e in de keuken. Eerst als afwasser, vervolgens als leerlingkok. Hij heeft een passie voor patisserie, hij deed aan veel patisseriewedstrijden mee en werkte lang als chef-patissier.

Masterclass is een reeks kookboeken van Carrera Culinair. Eerder verschenen onder meer ‘Cakes’ van Rutger
van de Broek en ‘Groente op de BBQ’ van Julius Jaspers.

Masterclass Desserts van Danny Jansen is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Titel: Masterclass Desserts  | ISBN: 9789048842285 | Prijs: €16,99

 

Dossiers
Lees ook
Patissier Frank Haasnoot - Een goed verhaal en een eigen stijl

Patissier Frank Haasnoot - Een goed verhaal en een eigen stijl

Patissier Frank Haasnoot is wereldwijd bekend. Zijn Instagram heeft 314.000 volgers en hij geeft masterclasses van Singapore tot Moskou en van Casablanca tot Mumbai. Sinds een paar maanden woont hij weer in Nederland. “Een product ontwikkelen blijft het allerleukst.”

Goed eten - Michiel Korthals

Goed eten - Michiel Korthals

Wat stoppen we precies in onze mond? En is het niet zo dat uitbuiting, extreem overgewicht, ondervoeding, honger en grote milieuschade enkele gevolgen zijn van onze wijze van consumeren? Dit zou toch anders moeten kunnen? In Goed eten, Filosofie van voeding en landbouw behandelt Michiel Korthals deze vragen.

’t Verrukkelijke kinderbakboek

’t Verrukkelijke kinderbakboek

Maak van de jongste generatie bak- en bakkersfans; ’t Verrukkelijke kinderbakboek van Rutger van den Broek en Mark Haayema staat vol heerlijke recepten, smakelijke verhalen en grappige gedichten over bakkers en bakken en is voor kinderen vanaf zes jaar. De familie Bakker is het liefst de hele dag in de weer met bloem, eieren, boter en suiker....

Flexmedewerker inpak

Flexmedewerker inpak

Wat ga je doen?Wij zijn per direct opzoek naar een flexmedewerker inpak voor deze centrale bakkerij. De volgende twee diensten wissel je om de week af: Vrijdagavond...

Broodbakker in de 3 ploegen

Broodbakker in de 3 ploegen

Wat ga je doen?In deze functie ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van brood. Je zal in een team van 3 a 4 bakkers per ploeg, kleinbrood,...

rose & vanilla is op zoek naar een assistent banketbakker

rose & vanilla is op zoek naar een assistent banketbakker

rose& vanilla is dé bakker van unieke cakes en taarten die écht lekker zijn, er prachtig uitzien, gemaakt zijn van de beste biologische ingrediënten en gegarandeerd...