Makro haalt toppositie op imagolijst

Artikel Makro

Foto: Makro

De MT500 (tijdschrift) is voor de twintigste keer gepubliceerd. Makro behaalde een toppositie in de categorie groothandels en ziet dit als een bevestiging dat zij de nummer 1 groothandel zijn.

MT Magazine voert jaarlijks een onderzoek uit naar de reputatie van bedrijven. Makro behaalde een toppositie. “Bijzonder trots zijn wij op deze uitkomst. Dit onderstreept alle inspanningen die dagelijks bij Makro gedaan worden, om weer de winkel voor ondernemend Nederland te worden”, verteld Paulo Peereboom, de CEO van Makro Nederland.

Nummer 1

In de beoordeling van MT500 scoorde Makro hoog op onder andere klantgerichtheid, werkgeverschap en duurzaamheid. Het bedrijf werkt hier naar eigen zeggen dagelijks aan. Zo geven in de winkels meerdere vakspecialisten advies over bijvoorbeeld vlees, wijn en groenten.

Corona

Makro gelooft dat klanten bij hen veilig boodschappen kunnen doen. De filialen van de groothandel zijn groot met brede gangpaden, medewerkers die 1,5 meter afstand houden en regelmatig hun handen schoon maken, en pinautomaten en winkelwagens die structureel gereinigd worden.

 

Dossiers
Lees ook

Ronald Pijl manager Beko Verpakkingen

NIJMEGEN - Per 1 oktober is Ronald Pijl benoemd tot Business Unit Manager voor Beko Verpakkingen. Pijl (52) heeft ruime ervaring in de Beko-organisatie en bekleedde diverse project- en managementposities bij Beko Verpakkingen. Hij is een gepassioneerd bouwer met bewezen kennis en resultaten. Sinds 1982 is hij werkzaam in de Beko-organisatie, vanaf 1994 als commercieel manager bij Beko Verpakkingen. Sterke groei Beko Verpakkingen is in de afgelopen jaren sterk gegroeid waardoor het bedrijf als verpakkingsspecialist voor de bakkerij in de markt steeds meer bekendheid heeft gekregen. Dit betekent...

Beko: nieuwe namen geven meer duidelijkheid

VEGHEL – Coöperatieve Vereniging Beko is bezig met een verandering van de hele organisatie. Doel van deze transitie is om te komen tot een punt dat het voor bakkers, ijsbereiders en andere partners duidelijker wordt waar totaalpartner Beko precies voor staat. Andere namen Onderdeel van het veranderingsproces is dat de namen van de Beko-bedrijven worden aangepast. Zo wordt Coöperatieve Vereniging Beko U.A. verandert in Beko Coöperatie. Beko Nederland krijgt vanaf 1 mei de toepasselijke naam Beko Groothandel, de Dc’s behouden de namen Beko Noord, Beko Midden, Beko West en Beko Zuid heten. En Beko...