Makro haalt toppositie op imagolijst

Artikel Makro

Foto: Makro

De MT500 (tijdschrift) is voor de twintigste keer gepubliceerd. Makro behaalde een toppositie in de categorie groothandels en ziet dit als een bevestiging dat zij de nummer 1 groothandel zijn.

MT Magazine voert jaarlijks een onderzoek uit naar de reputatie van bedrijven. Makro behaalde een toppositie. “Bijzonder trots zijn wij op deze uitkomst. Dit onderstreept alle inspanningen die dagelijks bij Makro gedaan worden, om weer de winkel voor ondernemend Nederland te worden”, verteld Paulo Peereboom, de CEO van Makro Nederland.

Nummer 1

In de beoordeling van MT500 scoorde Makro hoog op onder andere klantgerichtheid, werkgeverschap en duurzaamheid. Het bedrijf werkt hier naar eigen zeggen dagelijks aan. Zo geven in de winkels meerdere vakspecialisten advies over bijvoorbeeld vlees, wijn en groenten.

Corona

Makro gelooft dat klanten bij hen veilig boodschappen kunnen doen. De filialen van de groothandel zijn groot met brede gangpaden, medewerkers die 1,5 meter afstand houden en regelmatig hun handen schoon maken, en pinautomaten en winkelwagens die structureel gereinigd worden.

 

Dossiers
Lees ook
Bakeplus neemt Belgische bakkerijgroothandel Vrancken over

Bakeplus neemt Belgische bakkerijgroothandel Vrancken over

Bakeplus neemt de Belgische firma Vrancken over. Vrancken is groothandel van chocolade, brood- en banket- producten voor de bakkerijbranche. Bakeplus ziet in Vrancken een partner met kennis van zaken in de branche en een groeiscenario voor de Belgische markt.

Beko Groothandel neemt Belgische groothandel D’Haeze over

Beko Groothandel neemt Belgische groothandel D’Haeze over

Beko Groothandel breidt uit. De groothandel nam per 9 maart 2022 D’Haeze over. De overname van deze Belgische groothandel in bakkerijgrondstoffen past in de ambitie van Beko Groothandel om internationaal te groeien.

CEO Makro Nederland vertrekt per 31 december 2021

CEO Makro Nederland vertrekt per 31 december 2021

Paul Peereboom heeft afscheid genomen van zijn functie als CEO bij Makro. Fraser Parker neemt zijn werkzaamheden voorlopig waar, totdat er een nieuwe CEO is gevonden.